Arafatule: ‘te ‘reaqu cu vaccinurile tale si nu mai stalci ca idiotul de wuhannis atat de rau limba romana!

Florin Chilian/ mai 7, 2020/ Blog, Editoriale, Stiri/ 11 comments

Arafat inchide bisericile in RomaniaVad de un timp o avalansa de PR pe toate mediile in favoarea “eroului” din linia intai Arafat si nu pricep de ce.

Pana una alta, la indicatiile lui o romanie intreaga am stat in casa si DSU – Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, unde este mare sef NU si-a facut treaba. Marile focare de “infectie” nu au fost in Pantelimon in Bucuresti, Manastur la Cluj sau iurea.

Centrele de raspandire ale povestii asteia COVID-19 au fost vamile, accesul in tara la granite, spitalele in marea majoritate a cazurilor adica acele locuri de care TREBUIA sa se ocupe Arafat, seful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă cat era arestata la domiciliu o tara intreaga.

Era si este o situatie de urgenta in toata Romanaia – Arafat, seful DSU isi face PR in presa si recomanda vaccinuri!

Nu ma intereseaza familia lui arafat sau daca are ori de ce nu are familie. Nu ma intereseaza “motivul” pentru care a ramas neinsurat. Nu ma intereseaza  viata privata a acestui ins si cu atat mai putin nu ma intereseaza orientarea lui sexuala. Nu ma intereseaza de ce a plecat din Palestina. E Romania, nu Palestina si este secolul 21 de-o vreme!

Raed_Arafat mars cu vaccinurile tale!

Stiu la prima mana de la oamenii implicati in salvarea victimelor de la Colectiv cat de “uman” s-a purtat acest individ cu tinerii raniti acolol. Am toate motivele din lume sa-l dispretuiesc pe strambul asta care statea cu telefonul la ureche – ca deh… era ocupat – pozand prietenului in mijlocul tragediei.

De semnatura acestui individ a depins viata copiilor care s-au prapadit in spitalele noastre ucisi de infectiile intraspitelicesti. Arafat este cel care a refuzat prea multe zile plecarea la tratament in strainatate a celor cu arsuri. Eu imi amintesc si stiu. Oile au uitat.

Ma intereseaza de ce un personaj care este in Romania de o viata intreaga, care a studiat aici, care a ocupat si ocupa inca functii importante in aparatul de stat al romaniei, nu a avut decenta sa si invete sa vorbeasca corect limba statului care i-a daruit o viata adevarata dupa cum chiar el declara?!

Ma arafatule, nu mai stalci ca idiotul de wuhannis atat de rau limba romana! Tie chiar nu ti-e jena?! Nesimtitule!

Pentru care motiv imi recomanzi tu mie vaccinarea voluntar obligatorie arafatule, strambule, cășule, cand exista tratament?! In Italia, Spania, Anglia au murit tocmai varstnicii care erau vaccinati antigripal si au luat covidul asta mai ales cei vaccinati in toamna!

De ce nu te obligi ca in acelas timp ca soliciti stapinilor tai introducerea unor prevederi legale care sa oblige firmele producatoare de vaccinuri la plata unor despagubiri consistente romanilor afectati de efectele adverse ale vaccinurilor. O suma de ordinul milioanelor de euro ar fi rezonabila. In acest sens, amintesc ca deja in tari precum SUA au fost acordate despagubiri de miliarde de dolari persoanelor imbolnavite de pe urma vaccinurilor.

Nu ma intereseaza religia sau credinta ta arafatule desi Romania te-a adoptat asa cum esti pe de-a-ntregul. Asa ca fa bine arafatule si fa cumva sa-ti placa mai putin sa inchizi o biserica seculara sau ai minima decenta si fa pasul in spate, lasa pe altcineva sa apara la televizouru atat de iubit de tine de o vreme si sa anunte asta. Pentru care motiv, cu ce fel de autoritate recomanzi tu inchiderea bisericilor aici in Romania ma arafatule?!

O fi fost ceva bun in si de capul tau odata demult dar de la o vreme te-ai stricat de tot luat pe sus de mirajul oferit gastelor, prin traditie, de stapinii clipei.

Asadar, ba arafatule: ‘te ‘reaqu de căș cu vaccinurile tale!

“1. Nu port mască pentru că masca creeaza si intretine un mediu propice care facilitează reproducerea  bacteriilor care pot ajunge în gură și în plămâni (nu am nevoie de o infecție respiratorie superioară)

2. Nu port mănuși pentru că am suficientă minte să realizez că ar trebui să schimb mănușile de fiecare dată când ating ceva, altfel e doar contaminare încrucișată cu aceleași mănuși.

3. Păstrez distanțe sociale pentru că respect spațiul personal al altora, dar nu pentru că mi-e frică de concetățenii sau vecinii mei. De fapt, aș îmbrățișa cu bucurie pe cineva chiar acum în public dacă ar fi un sentiment reciproc. Îmbrățișarea generează eliberarea de endorfine ce ridică starea de spirit și ameliorează stresul. Avem parte de suficient stres în această perioadă. Fericirea tine de ANTI COVID-19!

4. Nu fac vaccinul antigripal pentru că nu vreau să-mi cresc șansele u 36% de a face o boală respiratorie superioară și de a mă contamina cu 4 tulpini de c0r0navirus.

5. Nu merg la testare, chiar dacă prezint simptome de răceală. Știu deja că testul ar ieși pozitiv de C0V1D-I9 pentru a fi adăugat la numerele de “cazuri noi” crescând panica cu care se alimentează circul orchestrat de autorități și massmed1a. Și nu am nevoie de carantină forțată, de stat fortat în spitalul plin de infectii de care fug chiar doctorii ce lucreaza acolo sau luat medicamente degeaba.

6. Mă spăl pe mâini cu săpun și apă pentru că … asta am făcut întotdeauna. Normă de igienă elementară.

7. NU VOI FACE NICIUN VA©️©️IN. Guvernul nu a mandatat niciodată un vaccin și nu mă va obliga niciodată să accept ceva în corp, mai ales în numele unui virus care nu apare decât în statistici și la TV sau alte surse de informare mainstream. Nu sunt oaie și nu mă poate manipula nimeni să cred că guvernul, politicienii și organizațiile mondiale criminale finanțate de interlopi dubioși lucrează pentru binele și siguranța mea.

8. Nu voi trăi cu frică deoarece nu am trăit niciodată așa și nu voi începe acum. Dacă vrei să stai în casă și să nu ieși pentru că “faci ceea ce trebuie” e treaba ta. Dacă oficialii îți spuneau să te arunci în cap de la balcon că așa scapi de un virus o făceai? Nu cred că ești departe. Oficialii ți-au spus să #STAIÎNCASĂ în loc să îți întărești sistemul imunitar contactând un agent patogen la fel cum ți-au spus că se moare de pojar când știi foarte bine că asta este o abominație.
Așadar, voi continua să fac ceea ce îmi dictează propria conștiință nealterată de minciunile și panica cu care unii aleg să își hrănească mintea.

9. Oprește știrile și începe cercetările independente. Vei afla multe și vei realiza că ai fost mințit și manipulat. Vei afla inclusiv că OMS are interdicție în multe țări din cauza milioanelor de victime pe care le-au făcut cu va©️©️inurile. Culmea, țările unde OMS nu are acces, au cele mai puține cazuri de c0r0navirus. Da, e mai greu să faci eforturi de gândire ca să îți formezi propria viziune decât să iei totul ambalat la TV ca să crezi ce vor alții.” Text anonim preluat

Share this Post

11 Comments

 1. https://www.technologyreview.com/2020/04/17/1000092/ai-machine-learning-watches-social-distancing-at-work/?utm_medium=tr_social&utm_campaign=site_visitor.unpaid.engagement&utm_source=Twitter#Echobox=1587145642

  https://landing.ai/landing-ai-creates-an-ai-tool-to-help-customers-monitor-social-distancing-in-the-workplace/

  https://www.cnbc.com/2020/04/06/amazon-says-workers-could-be-fired-for-violating-social-distancing-rules.html

  https://twitter.com/andrewyng/status/889855888948740096?lang=de

  https://www.wired.com/story/the-researcher-who-wants-to-bring-ai-to-factories/

  https://web.archive.org/web/20130607234638/http://www.tagesschau.de/wirtschaft/foxconn134.html

  https://institute.global/policy/price-worth-paying-tech-privacy-and-fight-against-covid-19

  https://www.theguardian.com/world/2020/apr/24/surveillance-a-price-worth-paying-to-beat-coronavirus-says-blair-thinktank

  https://www.gatesfoundation.org/How-We-Work/Quick-Links/Grants-Database#q/k=Tony%20Blair

  https://www.forbes.com/sites/angelauyeung/2020/04/03/a-bill-gates-backed-accelerator-for-covid-19-coronavirus-therapeutics-treatment-partners-with-madonna-and-mark-zuckerbergs-chan-zuckerberg-initiative/#1833e7a18067

  https://www1.wdr.de/nachrichten/themen/coronavirus/immunitaet-ausweis-app-100.html

  https://ubirch.de/partner

  https://www.faz.net/aktuell/politik/wer-die-corona-app-hat-soll-zuerst-wieder-ins-restaurant-duerfen-16759932.html

  https://www.jpost.com/israel-news/benjamin-netanyahu-suggests-to-microchip-kids-slammed-by-experts-627

  https://www.jpost.com/Israel-News/Citizens-movements-stored-in-off-the-books-police-database-report-627356

 2. Haben die USA den Impfzwang aufgehoben? | Dr. med. Dietrich Klinghardt | QS24 im Mai 2020
  https://www.youtube.com/watch?v=5jUXxcaZegQ&feature=youtu.be

  Activeaza traducerea automata in romana!

  https://ortodoxinfo.ro/2020/05/15/video-trump-armata-va-fi-mobilizata-pentru-a-distribui-vaccinul-impotriva-coronavirus/

  https://www.biometricupdate.com/202005/onfido-biometric-immunity-passport-integrated-with-sidehide-app-to-support-travel-industry-reopening

  https://www.money.ro/in-suedia-incepe-o-campanie-de-microcipare-a-populatiei-urmeaza-italia-si-marea-britanie/

  https://www.antena3.ro/coronavirus/raed-arafat-de-paste-va-fi-varful-coronavirusului-apoi-scade-si-se-intoarce-in-noiembrie-561837.html

  https://m.facebook.com/CatalinBerenghi/photos/a.1734449773445515/2780508958839586/?type=3&theater

  https://www.politico.eu/article/nato-preparing-second-wave-of-coronavirus/

  https://dipbt.bundestag.de/dip21/btd/17/120/1712051.pdf

  programat in 3 valuri din 2012

 3. Haben die USA den Impfzwang aufgehoben? | Dr. med. Dietrich Klinghardt | QS24 im Mai 2020
  https://www.youtube.com/watch?v=5jUXxcaZegQ&feature=youtu.be

  Activeaza traducerea automata in romana!

  https://ortodoxinfo.ro/2020/05/15/video-trump-armata-va-fi-mobilizata-pentru-a-distribui-vaccinul-impotriva-coronavirus/

  https://www.biometricupdate.com/202005/onfido-biometric-immunity-passport-integrated-with-sidehide-app-to-support-travel-industry-reopening

  https://www.money.ro/in-suedia-incepe-o-campanie-de-microcipare-a-populatiei-urmeaza-italia-si-marea-britanie/

  https://www.antena3.ro/coronavirus/raed-arafat-de-paste-va-fi-varful-coronavirusului-apoi-scade-si-se-intoarce-in-noiembrie-561837.html

  https://m.facebook.com/CatalinBerenghi/photos/a.1734449773445515/2780508958839586/?type=3&theater

  https://www.politico.eu/article/nato-preparing-second-wave-of-coronavirus/

  https://dipbt.bundestag.de/dip21/btd/17/120/1712051.pdf

  Programat in 3 valuri din 2012.

 4. MINCIUNA CORONAVIRUS! Iata adevarul inca din 2015! TELEVIZIUNILE din Romania mint cu nerusinare!!
  https://www.youtube.com/watch?v=IHUXOq1VX5g

 5. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3348104458556283&id=100000702865915

 6. interview Spiro is joined with Doctor Andrew Kaufman
  https://www.bitchute.com/video/mHXQ22TOhlkg/

 7. https://www.newsbreak.com/news/0OhELKgd/was-who-director-tedros-a-top-member-of-violent-ethiopian-communist-party

 8. Romanii au reusit ceea ce n-a reusit nimeni in toata istoria omenirii: sa fie condusi de dusmanii istorici: sas, ungur, musulman. Acum au ce si-au dorit! Numai romanii isi pot inchipui ca astia se schimba doar pt ca-n calendar este o alta data! Sa-i adaug si pe Rafila si Tataru? Daca ii pun si pe astia ii avem pe toti care ne-au omorit pe unde ne-au prins!
  Mămăligi
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=43&v=XSG5BSCWjno&feature=emb_title

  https://s3media.247sports.com/Uploads/Assets/445/212/8212445.jpg

  GHANA PRESIDENT EXPOSES THE WICKED PLAN BEHIND THE PANDEMIC
  https://www.youtube.com/watch?v=rqrqpeS3nb0&feature=youtu.be

 9. https://newspunch.com/george-soros-china-new-world-order/

  ceva ce romanii n-au auzit nici pina astazi desi asta spunea in gura mare!

 10. https://environmentalprogress.org/big-news/2020/6/29/on-behalf-of-environmentalists-i-apologize-for-the-climate-scare

 11. Ai mai auzit de un popor, in ultimii 2020 de ani, care si-a ales sa fie condus de-o tripleta de dusmani istorici, care ne-au omorit si jefuit sute de ani? Eu, nu! Daca acest lucru s-a intimplat si n-am auzit sau citit, te rog spune-mi ca sa ma bucur ca nu sintem prostii lumii!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*