Av. Gheorghe Piperea: Amenda aplicată în baza unei ordonanțe militare sau a unui ordin este fundamental ilegală, întrucât fapta nu este prevazută într-o lege, o ordonanță sau o hotărâre de guvern

Florin Chilian/ mai 7, 2020/ Blog, Editoriale, Stiri/ 10 comments

Av. Gheorghe Piperea: Amenda aplicată în baza unei ordonanțe militare sau a unui ordin este fundamental ilegală, întrucât fapta nu este prevazută într-o lege, o ordonanță sau o hotărâre de guvern

Textul de mai jos este cam lung si are niste amanunte tehnice oarecum fastidioase*, asa ca nu va recomand sa il parcurgeti daca nu aveti 10 minute la dispozitie. Si, mai ales, nu il distribuiti pe facebook daca aveti intentia sa il injurati pentru ca e prea lung si/sau fastidios.

1. In domeniul constatarii si sanctionarii contraventiilor exista un act normativ, OG nr.2/2001 se numeste, care este un fel de cod al contraventiilor, similar Codului penal.
Potrivit art. 1 din OG nr.2/2001, contraventiile pot fi reglementate prin lege, ordonante („obisnuite” sau de urgenta), hotariri de guvern si hotariri ale consiliilor locale. Nicaieri in OG nr.2/2001 si nici in vreun alt act normativ (cel putin, nu la cunostinta mea) nu este prevazuta posibilitatea incriminarii si sanctionarii unor fapte contraventionale prin decret prezidential, ordonanta militara sau ordin de ministru.

Pe perioada starii de urgenta s-au stabilit nenumarate interdictii, obligatii si masuri, in special prin ordonantele militare fara numar, fara numar, emise pana acum.
Potrivit art. 9 din OUG nr.1/1999 privind starea de urgenta si starea de asediu, “conducătorii autorităților publice, ai celorlalte persoane juridice, precum și persoanele fizice, au obligația să respecte și să aplice toate măsurile stabilite în prezenta ordonanță de urgență, în actele normative conexe, precum și în ordonanțele militare sau în ordine, specifice stării instituite”, iar potrivit art. 28 alin.1 din aceeasi OUG nr.1/1999, “nerespectarea prevederilor art. 9 constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 2.000 lei la 20.000 lei, pentru persoane fizice, și de la 10.000 lei la 70.000 lei, pentru persoane juridice”.
Asadar, prin intermediul unor norme generice de trimitere din ordonanta de urgenta referitoare la starea de urgenta, orice incalcare a obligatiilor, interdictiilor si masurilor stabilite prin acte normative conexe (cum ar fi decretul de instituire sau de prelungire a starii de urgenta), prin ordonante militare sau prin ordine “specifice starii instituite”, devine contraventie si poate fi sanctionata cu amintitele amenzi pecuniare.

In mod evident, o astfel de dispozitie legala este neconstitutionala. Intr-o recenta exceptie de neconstitutionalitate trimisa la CCR, Avocatul Poporului chiar a invocat accest viciu care face OUG nr.1/1999, astfel cum a fost modificata recent prin alta ordonanta de urgenta, sa fie neconstitutionala.
Dar amenda aplicata in baza unei ordonante militare sau a unui ordin este fundamental ilegala, intrucat fapta nu este prevazuta intr-o lege, o ordonanta sau o hotarire de guvern.

[Nota bene – “ordinul” la care se refera art. 9 din OUG nr.1/1999 nu inseamna numai ordin de ministru, ci si orice ordin de sef de politie sau ordin militar; de exemplu, in acele spitale in care, in mod foarte democratic, au fost numiti la conducere militari, ordinul sefului de spital este obligatoriu, incalcarea lui fiind contraventie.]

Exista si un al doilea motiv de ilegalitate a contraventiei, ce tine de structura interna a acestui tip de fapt ilicit.
Ca si infractiunea, si contraventia trebuie sa fie in mod explicit descrisa pentru a putea fi constatata si sanctionata.
Se observa, insa, ca fapta contraventionala nu este clar descrisa in ordonanta militara sau in ordin, ci este calificata ca atare printr-o norma de trimitere generica, din care rezulta ca orice incalcare a obligatiilor, interdictiilor sau masurilor rezultate din ordonante militare sau ordine inseamna contraventie.
Penalistii si, in general, practicienii dreptului stiu la ce anume ma refer cand spun: nulla poena sine lege. Nu se poate aplica nicio sanctiune sau pedeapsa fara ca fapta sa fie clar descrisa in lege.
Principiul prezumtiei de nevinovatie – chiar daca iesit cu capul spart rau din ultimii ani de “lupta” anti-coruptie – inca inca exista in Constitutie si, mai ales, in jurisprudenta CtEDO. Faptul ca Statul roman si-a construit de unul singur (fara un acord expres de la CtEDO) unele derogari de la drepturile si libertatile cetatenesti enuntate in CEDO, nu inseamna ca fiinta acestor drepturi a fost aneantizata.

2. Conform art.5 alin.1 din OG nr. 2/2001, „sancțiunea stabilită trebuie să fie proporțională cu gradul de pericol social al faptei săvârșite”. In consecinta, agentul constatator al contraventiei nu poate aplica imediat si direct sanctiunea contraventionala cea mai severa si nici sa ia masurile cele mai drastice, cum ar fi imobilizarea si bataia terapeutica aplicata contravenientului. Cu atat mai putin agentul constatator nu are voie sa umileasca sau sa se poarte in alt fel abuziv cu contraventientul.
Intr-o prima faza, daca este realmente vorba de fapte ilicite, si nu de erori de fapt, atunci agentul constatator ar trebui, pentru proportionalitate, sa se orienteze catre sanctiunea avertismentului verbal sau scris. Pentru omisiuni in declaratia pe propria raspundere sau pentru alte erori materiale referitoare la hartogaria (cvasiinutila) cu care umblam asupra noastra, ar trebui sa se renunte, pur si simplu, la aplicarea sanctiunii, intrucat eroarea de fapt este, conform art. 11 alin.1 din OG nr.2/2001, cauza exoneratoare de raspundere.
Insa, pentru iesirea ilegala si iresponsabila din carantina, pentru tulburarea linistii publice, pentru petreceri in public sau pentru muzica data la maxim pentru a se convinge vecinii de calitatile de „bombardier” ale contravenientului se impun, intr-adevar, sanctiuni drastice si chiar confiscarea bunurilor care sunt utilizate ca instrument al infractiunii (de exemplu, „sculele” de bombardier, adica boxele, „leptopul”, subafaru’ etc).
Ce vedem, insa, in realitatea cea reala? Bomdardieri sau iresponsabili sanctionati cu amenda? Nu, vedem 200 de mii de insi amendati pentru ca nu au declaratii sau nu au declaratii corect completate si datate. Vedem inclusiv persoane care sunt amendate drastic pentru ca vand patrunjel fara autorizatie.

3. Acesta este numarul persoanelor sanctionate contraventional intr-o singura luna de stare de urgenta: 200 de mii. Peste 1% din populatia tarii. Totalul amenzilor, calculat de cei de la BBC (??!), este de circa 400 de milioane de lei, adica in jur de 80 de milioane de euro. Pentru a prinde ticalosi de contravenienti, s-au utilizat drone si tot felul de alte minuni ale tehnicii, plus forte care au suplimentat politia nationala – politia locala, jandarmeria (foarte aplaudata acum, aceasta institutie a fost „dujmanul” de moarte al revolutionarilor-punct-doi din 10 august 2018), politistii pensionati care au fost de acord sa se reincadreze pe inca 6 luni in politie, si chiar soldatii (carora ultimul decret al presedintelui le-a acordat unele atributii de politie rutiera sau de proximitate). In comparatie cu lamentatiile de anul trecut – ca nu sunt oameni, ca nu e tehnica sau tehnologie, ca nu sunt bani pentru a lupta cu pedofilii, ucigasii de adolescente, proxenetii si cu mai toata fauna interlopa bine infipta sau mufata la varful unor institutii „de forta”, ce se vede acum pe strazi si pe net este un rai al oamenilor legii si un iad al delincventilor.
O sa ma intrebati, desigur, de unde am aceste cifre. Ma oboseste sa fac proba unor fapte notorii, mai ales cand Codul de procedura civila nu imi cere asta. Uitati-va, oameni buni, pe net: circula asiduu articolul scris de un reporter de la BBC pe aceasta tema care ne intereseaza in primul rand pe noi, nu pe englezi. Evident, presa noastra l-a preluat anemic si fara convingere, la interval de o saptamana de la publicare.

Sunt cateva chestiuni administrative si una de politica democratica ridicate de aceasta crunta realitate.

a) nu exista sanse ca macar 10% din totalul acestor amenzi sa se recupereze de la contravenienti; oamenii sunt deja supra-indatorati sau chiar ruinati; nu au de unde achita 2000 de lei amenda, cu atat mai putin 20 de mii; mai degraba, se va vedea o incarcare a rolului instantelor cu 200 de mii de plangeri contraventionale; cine si-a facut planuri cu acesti bani este un naiv cu reflexe totalitariste;
b) suma de 80 de milioane de euro este egala cu suma derizorie incasata cu titlu de impozit pe profit in luna martie si cu de doua ori taxele vamale din aceeasi perioada; ce ne spune asta? ca, in loc ca organu’, fiscul, strategii libertarieni de pe langa Locovid sau Werner sa se ocupe cu colectarea taxelor, impozitelor si contributiilor de la marile coporatii (care au creata deja, prin neplata, „gauri” in bugetul public de 7 mld lei in luma martie), s-au aruncat ca niste ulii pe cetateanul de rand caruia, btw, ii cerseste inca donatii pentru sustinerea spitalelor falimentare romane;
c) in timp ce organu’ alearga dupa 200 de mii de contravenienti, politia, parchetul, fiscul, si toate zecile de autoritati, agentii, comitii si comitete cu atriburii de control si supraveghere lasa neatinse afacerile fara licitatie cu masti, combinezoane, masa lemnoasa taiata cu cinism si cruzime exact din zonele puse in carantina, desuri si reziduuri industriale etc.;
d) regimul democratic este in evident regres, de vreme ce anumiti militieni din fruntea ministerelor declara in clar ca „se va raspunde la violenta su violenta”, iar presedintele, garantul drepturilor si libertatilor noastre constitutionale ii aplauda; multi dintre voi, la randul vostru, aplaudati asemenea viteji fiorosi, dar o sa va treaca entuziasmul cand veti fi in locul celor batuti tereapeutic sau sanctionati exemplar, cu simt de raspundere; veti spune ca voi respectati legea si ca nu aveti a va teme de astfel de reactii „justificate” ale autoritatilor; si eu respect legea, si cei 200 de mii de insi sanctionati pana acum respecta lege; doar ca legea asta de tip nou, pandemic, este vaga, confuza si generica, iar un agent constatator rau intentionat sau care are tema de la sef sa faca bugete mari de amenzi, va va gasi un nod in papura, cumva; in definitiv, de vreme ce aplaudati acum asemenea comportamente si acte abuzive ale organelor abuzive, fiti constienti ca tocmai ce ati deschis o fereasta Overton si ca pe zisa fereastra va intra curand, pe nesimtite (sau pas cu pas, ca in titlul de carte al unui anumit prezident) si un regim liberalo-militienesc pe care il veti aplauda, pana cand o sa dati voi invisa de greu.

4. Ca sa curm orice interpretarea rautacioasa sau maligna, va scriu cu litere majuscule sfatul meu, ca si cand nu l-as scrie, ci l-as striga : NU INCALCATI LEGEA, NU SFIDATI ORGANELE DE ORDINE, NU VA PUNETI IN SITUATIE NEREGULATA, dar nici nu fiti partasi la abuzuri.

*fastidios = plictisitor + obositor.

de

Av. Gheorghe Piperea

Share this Post

About Florin Chilian

În anul 1985, participând ca spectator la un concert Valeriu Sterian și Compania de sunet, în a cărui deschidere cânta Doru Stănculescu cu a sa melodie Shambala, se simte atras de înțelesurile acelei melodii care îi va schimba viața. Decide să renunțe la cariera sportivă și să învețe să cânte la chitară. Omul care i-a îndrumat primii pași în muzică a fost un prieten din copilărie, Marcel Condruz, care l-a învățat primele acorduri de chitară.[1][2] În cadrul liceului Matei Basarab a facut parte din brigada artistică. Apoi a înființat formația Rubin, participând ca voce și chitară, alături de Mirela Păun(voce și chitară), Adrian Năstase(chitară bas), Dan Cimpoieru(baterie). Cu Rubin și brigada artistică a câștigat Premiul I la Festivalul Național „Cîntarea României” între anii 1984 și 1987.[1][3] După treapta a 2-a, în 1985 și după renunțarea la sport, pentru a își asigura traiul s-a angajat ca tehnician la Valeriu Sterian.[1][3] Primul său concert solo pe o scenă a fost în 1986 la Clubul Universitas. Atunci Mircea Vintilă i-a împrumutat chitara sa în cadrul unui concert Mircea Vintilă și Valeriu Sterian.[2] În 2001, la 33 de ani, cu prețul unor mari sacrificii financiare personale, reușește să își lanseze primul album „Iubi - Interfața la realitate” care inițial a fost refuzat de toate casele de discuri din România. În cele din urmă reușește să îl pună pe piață cu ajutorul lui Romulus Arhire, la casa de discuri Soft Records. Albumul este foarte bine primit de publicul din zona underground. Cu ajutorul benevol al unui om pe care urma să-l cunoască după mulți ani (Teodorescu Alexandru a.k.a. „Oase” din Buzău ) albumul a devenit foarte cunoscut în lumea underground, Florin Chilian fiind solicitat pentru primul său concert ca artist profesionist în București în anul 2002. Totuși albumul, la epoca sa, nu a fost difuzat de rețelele de radio și televiziune. El conține hiturile „Iubi” și „Chiar dacă”. În 2004 semnează un contract cu casa de discuri Roton iar în luna septembrie a aceluiași an lansează cel de-al doilea album „Zece Porunci, raport despre starea națiunii, 1989-2004. Primul pas”, album ce conține hit-ul „Zece”. Albumul este bazat pe interpretarea muzical-laică a celor 10 Porunci biblice, Florin Chilian fiind primul și singurul om care a pus Cele zece porunci pe muzică, de 2000 de ani încoace. Timp de 4 ani, rețelele de radio și televiziune au refuzat difuzarea melodiei „Zece” pe motiv ca acest tip de muzică, doar voce și pian, „țineau de secolul XVI”.[5] Aceasta până când Giovanni Francesco, managerul canalului MTV România, a decis să difuzeze melodia „Zece” cu riscul de a-și pierde funcția. Succesul a fost instantaneu, melodia Zece ajungând pe prima poziție a topurilor MTV pentru o lungă perioadă de timp. Piesa „Zece” a reușit pâna la urmă să fie difuzată pe toate canalele de radio și TV iar pe YouTube este prima melodie românească ce a reușit să facă primul milion de vizualizări și să atingă ulterior peste 10 milioane de vizualizări.[5] Artistului i se conferă „Discul de aur” și „Discul de platină” pentru vânzari de către casa de discuri Roton.[6] În 2007 reediteaza primul album „Iubi - Interfață la realitate” și, la o lună de la lansare, i se conferă „Discul de aur” și „Discul de platină” pentru vânzări de către casa de discuri Roton.[7][8][9] În iunie 2010 lansează cel de-al treilea album „Autistul, nu-l mai goniți pe Brâncuși!”, album care în scurt timp atinge un nivel record de vânzari. Artistului i se conferă „Discul de aur” și „Discul de platină” pentru vânzări de către casa de discuri Roton. [10] În anul 2015 reziliază contractul cu Roton. Își creează propria casă de discuri cu ajutorul artistei Alina Manole. În 2017, lansează albumul „Pre@Clasic” la editura „Luna PR & Events”.[11] Pre@Clasic este o reinterpretare a muzicii clasice, albumul fiind gândit și scris în totalitate pentru cvartet de corzi - muzică de cameră și voce. Prin acest album, el inventează un nou gen muzical ce îmbină pop-ul cu muzica preclasică.[12][13] Între anii 2005-2009, la sugestia lui Florian Pittiș, a prezentat la Radio România Tineret o emisiune tip talk-show.[14] Între anii 2007-2009, la invitația lui Marius Tucă, a avut propria rubrică în Jurnalul Național, semnând săptămânal un editorial.[15] A mai semnat editoriale în ziarul Cotidianul. Florin Chilian este cunoscut drept unul dintre artiștii români care s-a implicat activ și constant în numeroase acte de caritate, mare parte din câștigurile obținute prin muzică fiind donate celor care aveau nevoie.[16][16] [17] [18] [19] [20][21] Pentru totalitatea operelor sale muzicale este compozitor, textier și interpret.[22] Este membru al Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România și din Marea Britanie.[23]

10 Comments

 1. https://ortodoxinfo.ro/2020/05/12/vela-intrece-orice-masura-stranuti-pe-strada-esti-bun-de-puscarie/

  „„La toate gurile de metrou o sa avem și oameni de ordine. Puteți suna instant la 112 (dacă vedeți pe cineva în metrou fără mască – n.red.). Dacă nu are mască și strănută poate avea dosar penal. A avut un comportament care s-a încadrat în zona penalului și a contribuit la răspândirea bolilor cu bună știință. Adică a și strănutat și n-a avut nici mască”, a declarat Marcel Vela.”

  Pt cei proveniti din precariatul rural crima, abuzurile, minciuna, tradarea, delatiunea sint modele de reusita in viata. Pina cind acestea nu vor fi oprite si pedepsite, nu se va schimba nimic!

  Pina si musulmanii ne dau lectii! Asta arata cit de jos am cazut.
  https://marturieathonita.ro/lectie-de-ethos-romanesc/

 2. https://19vierundachtzig.com/2020/06/15/beweisvideo-rassismus-gegen-weisse-gibts-nicht/

  https://19vierundachtzig.com/2020/06/15/klarer-fall-von-rassismus-familie-pruegelt-auf-kleinen-jungen-ein/

  https://19vierundachtzig.com/2020/06/14/das-schockvideo-in-der-langfassung-mob-aus-blm-antifa-terroristen-stuerzt-sich-auf-einen-weissen/

  https://19vierundachtzig.com/2020/06/14/hier-die-blm-terroristen-die-diesen-weissen-halb-totgeschlagen-haben/

  https://19vierundachtzig.com/2020/06/13/schockierende-videos-weisse-werden-durch-die-strassen-gejagt/

  https://19vierundachtzig.com/2020/06/10/london-polizei-rennt-vor-black-lives-matter-terroristen-weg-maedchen-hilft/

  https://19vierundachtzig.com/2020/06/07/neue-videos-hetzjagten-auf-weisse-gehen-weltweit-weiter/

  https://19vierundachtzig.com/2020/06/08/england-faellt-erschuetternde-bewegtbilder-aus-einem-verloren-land/

  Cultural Revolution
  https://www.youtube.com/watch?v=aEWjQOnrZRg

  https://19vierundachtzig.com/2020/06/10/verdammt-mutige-frau-wehrt-sich-gegen-blm-antifa-propaganda/

  https://m.youtube.com/watch?v=j_EPPF1Z8U0

  https://abcnews.go.com/US/3rd-teen-suspect-killing-barnard-student-tessa-majors/story?id=69068833

  https://www.youtube.com/watch?v=UdLFVMFzkMA&feature=youtu.be

 3. Mare avocat Piperea! Daca ar fi fost ar fi stiut ca mizeriile actuale se incadreaza la tortura si spune Amnesty International. Citeste si vezi!
  Nu observi ca „intelectualii” nostri nu stiu nimic si ca nu sint in stare sa vorbeasca?! Nu stiu ce sa citeasca, unde sa se uite, ce sa inteleaga, dar au pareri! Cum ti se pare situatia in care noi le cerem drepturile noastre celor care ni le-au luat?

  https://mental-health-matters.com/the-body-as-a-torture-chamber/

  Psychology of Victim of Torture and Abuse
  https://www.youtube.com/watch?v=ir-xwCtSOvo

  https://www.cbc.ca/news/canada/toronto/anti-masking-rules-1.5649288

  https://www.amnesty.org/download/Documents/204000/act400011975eng.pdf

  https://www.amnesty.org/download/Documents/204000/act400011973eng.pdf

  https://www.amnesty.org/en/what-we-do/torture/

  https://www.amnesty.org/en/get-involved/stop-torture/

  https://www.amnesty.org/download/Documents/POL1000011976ENGLISH.PDF

  https://en.wikisource.org/wiki/KUBARK_Counterintelligence_Interrogation

  On the contrary, the goal is to generate maximum pressure, or at least as much as is needed to induce compliance. The difference is that the pressure is generated inside the interrogatee. His resistance is sapped, his urge to yield is fortified, until in the end he defeats himself.

  Manipulating the subject psychologically until he becomes compliant, without applying external methods of forcing him to submit, sounds harder than it is. The initial advantage lies with the interrogator. From the outset, he knows a great deal more about the source than the source knows about him. And he can create and amplify an effect of omniscience in a number of ways. For example, he can show the interrogatee a thick file bearing his own name. Even if the file contains little or nothing but blank paper, the air of familiarity with which the interrogator refers to the subject’s background can convince some sources that all is known and that resistance is futile.

  https://matchcomcustomerservice.com/cia-kubark-manual-36/

  https://nsarchive2.gwu.edu/NSAEBB/NSAEBB27/docs/doc01.pdf

 4. https://www.legitim.ch/post/paukenschlag-us-beh%C3%B6rde-nih-best%C3%A4tigt-5g-strahlung-kann-corona-erkrankungen-verursachen

  Este si o postare a lui Woody Harrelson in engleza!

  https://www.infowars.com/nih-gov-5g-coronavirus-link-via-dna/

 5. https://www.zerohedge.com/geopolitical/world-bankimf-exposed-covid-aid-conditional-imposing-extreme-lockdowns-curfews

  https://www.activenews.ro/stiri/Studiu-comandat-de-CE-Pluralismul-mass-mediei-stagneaza-sau-scade-in-toate-tarile-UE.-In-Romania-polarizarea-partizana-si-slaba-constientizare-a-standardelor-jurnalistice-sunt-o-amenintare-pentru-democratie-162363

  Sintem zero la toate, dar f tari la politia gindirii!! Te-ai asteptat la asa ceva?! Ce surpriza! 🙂

 6. https://justthenews.com/accountability/planned-parenthood-received-7-million-covid-loan-connected-fetal-organ-harvesting

  Traiasca si infloreasca vestul civilizat!

 7. https://www.fr24news.com/a/2020/08/councils-can-demolish-contaminated-buildings-under-new-powers-to-stop-second-wave-of-coronavirus.html

  https://trenduri.blogspot.com/2020/08/intrarea-sub-stapanirea-imperiului.html

  https://adevarul.ro/news/eveniment/revolta-politie-am-ajuns-firma-paza-tiganilor-intampla-apar-cumetriile-tiganii-sefii-politiei-mananca-palma-lumii-interlope-1_5f2fb6ab5163ec4271ce77b9/index.html

  https://www.youtube.com/watch?v=noJW3GmEB6w

  https://www.bitchute.com/video/4pki6zPzIzv5/

  https://www.bitchute.com/video/zSmTPaWYilrI/

 8. https://www.mobilegeeks.de/artikel/ray-kurzweil-ueber-nanobots-in-unserem-gehirn-und-gottaehnlichen-cyborgs/

  https://www.deepl.com/translator
  Pastreaza adresa acestui translator online f bun! In eng traduce chiar bine, mult peste ce ofera altii.

  Armate de fuduli prosti nu stiu cui deschid usa, dar o fac, crezind ca vor ramine cu averile lor!

 9. https://www.vice.com/amp/en_us/article/jgxbwd/tech-companies-report-huge-profits-as-40-million-americans-face-evictions

  https://deutsch.rt.com/inland/105836-kommunikationsversehen-spahns-anwalt-wollte-berichterstattung/

  https://kopp-report.de/one-world-ideologie-selbsternannte-eliten-wollen-den-great-reset/

  https://www.journalistenwatch.com/2020/07/31/zu-glatze-staendig/

  https://www.youtube.com/watch?v=c7PZDpiWuF4

  https://www.manager-magazin.de/politik/europa/konjunktur-wirtschaft-in-der-euro-zone-stuerzt-um-12-prozent-ab-a-59b3f19c-13e1-42d1-bbdd-1e7510e6175c

  https://jungefreiheit.de/kultur/gesellschaft/2020/mann-von-asylbewerbern-ins-gleisbett-gezogen-und-von-zug-schwer-verletzt/

  https://www.kopp-verlag.de/a/verzockte-freiheit?&6=9449037

  https://www.armstrongeconomics.com/world-news/climate/aoc-stop-reproducing-save-the-world/
  https://www.washingtontimes.com/news/2020/apr/3/alexandria-ocasio-cortez-wants-covid-19-reparation/
  https://www.armstrongeconomics.com/international-news/politics/gang-of-four-trying-to-start-race-wars/
  https://www.armstrongeconomics.com/international-news/politics/the-squad-of-four-is-the-reason-there-are-directions-on-shampoo-bottles/
  https://www.armstrongeconomics.com/international-news/politics/democrats-concerned-about-the-squad-of-four/
  https://www.armstrongeconomics.com/international-news/politics/democrats-are-they-self-destructing/
  https://www.armstrongeconomics.com/international-news/politics/political-polarization-are-the-democrats-trying-to-change-american-politics-by-opening-borders/
  https://www.armstrongeconomics.com/international-news/politics/george-washington-university-engages-in-political-subversion/
  https://www.armstrongeconomics.com/international-news/politics/new-yorks-bill-de-blasio/

  https://www.consumeraffairs.com/news/goldman-sachs-warns-biotech-clients-that-curing-patients-may-not-be-sustainable-041318.html

  Spun pe fata ca a vindeca oameni este o chestie rea pt afaceri!

 10. • TESTELE PCR NU DETECTEAZA NICI UN VIRUS, CI DOAR FRAGMENTE DIN PROPRIUL ADN RECOLTAT :
  •  
  • https://youtu.be/5y1KzCKrZ3A
  •  
  • Bombshell Evidence that COVID RT-PCR Tests for Chromosome 8 Human DNA Primary Assembly
  • One of the pieces of genetic material tested for by the 80% false positive, faulty, untested, unapproved, RT-PCR test is our own PRIMARY assembly for our chromosome 8. What this means is they are not finding a virus at all, they are just using a piece of our OWN DNA and telling us it is a virus.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*