Romania Fire sale!

Florin Chilian/ aprilie 28, 2020/ Blog, Editoriale, Stiri/ 9 comments

Un amic din Serviciile secrete Romanesti mi-a spus de curand ca singurul Presedinte al Romaniei asupra caruia nu a planat nicio secunda banuiala ca ar fi influentat sau ca ar apartine de fapt unui serviciu secret al unei tari straine a fost Nicolae Ceausescu.

Romania Fire sale!

Tot ce era necesar pentru distrugerea unei natiuni este acum pus in opera si planul executat fara a clipi.
Iohannis, atat de sugestiv numit Wuhannis, un Orb – Orban Lucovidul si restul de nimeni cu functii abil manevrati de la butoane de catre oamenii cu tabletele.
Singura tara de pe pamant unde un serviciu secret organizeaza”alegeri libere si democratice” este Romania.
Nu trebuie sa va spun eu ce suprafata de teren arabil a Romaniei nu mai apartine Romaniei, asa cum nu trebuie sa va spun eu cine are de fapt puterea administrativa in Transilvania.

Fire sale – Vânzare de foc – substantiv

O vânzare de mărfuri la prețuri reduse , mai ales că magazinul a fost deteriorat de incendiu. O vânzare a unei afaceri sau o parte a unei afaceri la un prețmic, deoarece are nevoie de bani sau este falimentată.

Romania va fi vanduta ca un gunoi, la pret de nimic. Ba inca vom fi nevoiti ca generatii de acum inainte sa achitam pretul acestui gunoi la care este redusa Romania de catre actualii papusari ai umbrelor din umbra.

Asa cum Palestina nu a fost furata ci cumparata, tot asa Romania nu este ocupata militar si distrusa ci vanduta bucata cu bucata.
Jewish National Fund, a fost înfiinţat în 1901 pentru a cumpăra pământ în Palestina pentru a ajuta la fondarea unei noi comunităţi de Evrei liberi angajaţi într-o industrie activă şi paşnică. Acest fond a fost instituţia cheie in formarea statului Israel.
Toate conditiile pentru disparitia Romaniei au fost indeplinite acum cu aceasta criza mondiala a noului – pentru noi – coronavirus.
Tot ce a fost necesar de pus in practica s-a pus.
Apa, gazul, pamantul, energia, hidrocarburile, padurile, zacamintele naturale de feroase si neferoase nu mai apartin Statului Roman.
Un presedinte care actioneaza la ordinele unui industrias al lemnului, un prim ministru ratacit pe fundul unei sticle de tarie ieftina, un ministru al finantelor ce decreteaza ca educatia si sanatatea nu au cum sa fie prioritati si noi.
Noi restul, noi Poporul Roman atat de stralucitor in absenta noastra desavarsita.
Nu arestul la domiciliu a fost in perioada asta cel mai greu de suportat cat constiinta lucrurilor ce tin de evidenta si care urmeaza sa se petreaca.
Lipsa unui viitor. Asta este cel mai greu de indurat.
Romania zidita intre patru pereti, un presedinte milog, total aservit germaniei, austriei, angliei, italiei, spaniei unde a trimis romani la muncile campului. Oare acesta nu merita a fi condamnat macar pentru a a „zadarnicit combatere bolilor” asa cum scrie in dementele ordonante militare?!
A pus pe drumuri zeci de mii de suflete in vreme ce noi eram panditi de politie si armata, arestati la domiciliu cu amenzi aberante de incasat daca nu respectam „Ordonanta”. Asta nu trebuie condamnat?!
Toata Romania a fost arestata la domiciliu.
Romanii au ascultat si s-au izolat incercand astfel sa jute Romania sa treaca peste acesta „pandemie”. Copii vor avea mari probleme psihice in urma acestei izolari, oamenii maturi de asemenea si atunci: A meritat?!
Raspunsul este unul singur: Nu. nu a meritat.
Statul Roman si-a inselat cetatenii si nu si-a facut datoria decat la supra amendarea unei populatii si asa mult sub limita saraciei.
Ambiguitatea acestor ordonante a facut ca dictatura bunului placv si a arbitrariului sa domine interventiile politiei.
Nimic, nici macar unul dintre eforturile facute de romani nu va conta pentru ca au fost zadarnicite chiar de catre statul Roman aceste eforturi.
Focarele de infectie sint fara exceptie in locurile unde Statul Roman trebuia sa aibe grija sa nu existe.
Spitalele – acolo unde DSP ul nu a fost pregatit in ciuda avertizarilor serviciilor secrete.
Granitele nu au fost securizare.
Zeci de mii de oameni pusi pe drumuri si trimisi la munca ca scalvi in strainatate.
Economia a fost anulata de niste directive ale unuia care avea interes ca Romania sa nu mai existe dupa acesta pandemie inventata.
Acest catu care se imprumuta aberant si nu ajuta cu nimic refacerea sau repornirea econimiei romanesti, atata cata mai este.
Acest catu – ministru al finantelor – care a topit deja 20% din Bugetul Romaniei fara sa faca nimic.
Daca voi aveti credinta ca PSD nu este la guvernare acum, trebuie sa va spun ca va inselati amarnic si ca sunteti mai artisti decat mine!
Clasa politica de acum ne va indatora atat de mult incat nu vom mai putea plati vreodata altfel decat renuntand la Romania.
Va amintiti ce a patit Grecia in urma acumularii de datorii catre UE, catre Germania si careia Germania i-a propus stingerea acestor datorii cada le cedau insule grecesti?
Nu, oamenii aceia cu tabletele lor nu au fost singurii care au dus la falsificarea adevarului si la intoarcerea cu susul in jos a legilor statisticii odata cu castigarea alegerilor prezidentiale de catre iohannis in fata unui Ponta care avea cu circa 60% mai multe sanse.
Noi, noi am fost aceia care am legitimat calculul tabletelor.
Nu a fost nevoie de „majoritati” ci de doar de cativa, putini. De foarte putini dintre noi au avut nevoie arhitectii distrugerii pentru a se legitima siastfel pentru a apasa butonul care ne va rade de pe suprafata pamantului.
Au avut nevoie de aceia care cred ca Romania de acum 40 de ani este aceiasi Romanie de acum. Le-au fost necesari si utili cei care cred ca Rusia de acum *0 de ani sau China de acum 100 de ani au ramas cele de acum.
Cei care cred ca america de acum 200 de ani este cea de acum si care america aduce cu sine lumina civilizatiei.
Eu le spun  acestor conationali „Oameni blocati in proiect”, oameni care sufera dincolo de fiinta de Sindromul Stockholm.
Nu poti condamna un om pentru ca este bolva sau limitat, ori ca nu are viziune. De aceea nici eu nu ma pot supara pe ei. Pacat ca nu vom mai avea vreme si timp sa ne revedem cu bine.
Tot ce le pot reprosa acestor oamenieste incapatinarea cu care urmaresc anularea destinelor propriilor copii.
Am amintit de greci si de lupta lor cu guvernantii care a durat multa vreme pentru ca noi nu sintem asa si noi nu vom parasi confosrtul puscariilor domiciliare nici macar atunci cand se va fi ridicat starea de urgenta.
De la romani, aceiasi romani care au permis ca tragedia de la Colectiv sa se petreaca si care au permis ca vinovatii ce in acele clipe documentau pe film tragedia sa ramana nepedepsiti, eu unul nu am nicio asteptare.
Ce face iohannis cu ajutorul celor nevazuti din spatele tabletelor, si cu nefiintele guvernului lui este sa bage Romania atat de adanc in criza, indatorand-o peste masura, incat numai vanzarea unor bucati din Romania laolalta cu sufletele scavilor ce o vom locui-o, va reusi sa acopere.
Asteptati toamna si anul viitor.
M-am intrebay mult timp de ce trebuie sa dispara Romania vazand cate rele se abat peste noi de atata amar de vreme si de ce, totusi, nu dispare?!
Cred ca vremea acesei intrebari a trecut.
Share this Post

About Florin Chilian

În anul 1985, participând ca spectator la un concert Valeriu Sterian și Compania de sunet, în a cărui deschidere cânta Doru Stănculescu cu a sa melodie Shambala, se simte atras de înțelesurile acelei melodii care îi va schimba viața. Decide să renunțe la cariera sportivă și să învețe să cânte la chitară. Omul care i-a îndrumat primii pași în muzică a fost un prieten din copilărie, Marcel Condruz, care l-a învățat primele acorduri de chitară.[1][2] În cadrul liceului Matei Basarab a facut parte din brigada artistică. Apoi a înființat formația Rubin, participând ca voce și chitară, alături de Mirela Păun(voce și chitară), Adrian Năstase(chitară bas), Dan Cimpoieru(baterie). Cu Rubin și brigada artistică a câștigat Premiul I la Festivalul Național „Cîntarea României” între anii 1984 și 1987.[1][3] După treapta a 2-a, în 1985 și după renunțarea la sport, pentru a își asigura traiul s-a angajat ca tehnician la Valeriu Sterian.[1][3] Primul său concert solo pe o scenă a fost în 1986 la Clubul Universitas. Atunci Mircea Vintilă i-a împrumutat chitara sa în cadrul unui concert Mircea Vintilă și Valeriu Sterian.[2] În 2001, la 33 de ani, cu prețul unor mari sacrificii financiare personale, reușește să își lanseze primul album „Iubi - Interfața la realitate” care inițial a fost refuzat de toate casele de discuri din România. În cele din urmă reușește să îl pună pe piață cu ajutorul lui Romulus Arhire, la casa de discuri Soft Records. Albumul este foarte bine primit de publicul din zona underground. Cu ajutorul benevol al unui om pe care urma să-l cunoască după mulți ani (Teodorescu Alexandru a.k.a. „Oase” din Buzău ) albumul a devenit foarte cunoscut în lumea underground, Florin Chilian fiind solicitat pentru primul său concert ca artist profesionist în București în anul 2002. Totuși albumul, la epoca sa, nu a fost difuzat de rețelele de radio și televiziune. El conține hiturile „Iubi” și „Chiar dacă”. În 2004 semnează un contract cu casa de discuri Roton iar în luna septembrie a aceluiași an lansează cel de-al doilea album „Zece Porunci, raport despre starea națiunii, 1989-2004. Primul pas”, album ce conține hit-ul „Zece”. Albumul este bazat pe interpretarea muzical-laică a celor 10 Porunci biblice, Florin Chilian fiind primul și singurul om care a pus Cele zece porunci pe muzică, de 2000 de ani încoace. Timp de 4 ani, rețelele de radio și televiziune au refuzat difuzarea melodiei „Zece” pe motiv ca acest tip de muzică, doar voce și pian, „țineau de secolul XVI”.[5] Aceasta până când Giovanni Francesco, managerul canalului MTV România, a decis să difuzeze melodia „Zece” cu riscul de a-și pierde funcția. Succesul a fost instantaneu, melodia Zece ajungând pe prima poziție a topurilor MTV pentru o lungă perioadă de timp. Piesa „Zece” a reușit pâna la urmă să fie difuzată pe toate canalele de radio și TV iar pe YouTube este prima melodie românească ce a reușit să facă primul milion de vizualizări și să atingă ulterior peste 10 milioane de vizualizări.[5] Artistului i se conferă „Discul de aur” și „Discul de platină” pentru vânzari de către casa de discuri Roton.[6] În 2007 reediteaza primul album „Iubi - Interfață la realitate” și, la o lună de la lansare, i se conferă „Discul de aur” și „Discul de platină” pentru vânzări de către casa de discuri Roton.[7][8][9] În iunie 2010 lansează cel de-al treilea album „Autistul, nu-l mai goniți pe Brâncuși!”, album care în scurt timp atinge un nivel record de vânzari. Artistului i se conferă „Discul de aur” și „Discul de platină” pentru vânzări de către casa de discuri Roton. [10] În anul 2015 reziliază contractul cu Roton. Își creează propria casă de discuri cu ajutorul artistei Alina Manole. În 2017, lansează albumul „Pre@Clasic” la editura „Luna PR & Events”.[11] Pre@Clasic este o reinterpretare a muzicii clasice, albumul fiind gândit și scris în totalitate pentru cvartet de corzi - muzică de cameră și voce. Prin acest album, el inventează un nou gen muzical ce îmbină pop-ul cu muzica preclasică.[12][13] Între anii 2005-2009, la sugestia lui Florian Pittiș, a prezentat la Radio România Tineret o emisiune tip talk-show.[14] Între anii 2007-2009, la invitația lui Marius Tucă, a avut propria rubrică în Jurnalul Național, semnând săptămânal un editorial.[15] A mai semnat editoriale în ziarul Cotidianul. Florin Chilian este cunoscut drept unul dintre artiștii români care s-a implicat activ și constant în numeroase acte de caritate, mare parte din câștigurile obținute prin muzică fiind donate celor care aveau nevoie.[16][16] [17] [18] [19] [20][21] Pentru totalitatea operelor sale muzicale este compozitor, textier și interpret.[22] Este membru al Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România și din Marea Britanie.[23]

9 Comments

  1. Sunt compozitor, vreau sa iti trimit un instrumental. Unde iti trimit? Pagina ta de contact nu functioneaza.

    1. https://www.facebook.com/FlorinChilian

      1. Nu folosesc facebook.

  2. Ce sa facem daca prostimea are cuvintul in Romania de peste 70 de ani?! 70-75% sint sorosisti constienti si inconstienti. Apreciez numarul romanilor la 1-3%. Noi, ca tara si neam, sintem mat din anii 70. Ceausescu a pierdut batalia pt Romania, definitiv, in 1975. A avut ocazia sa ne salveze, daca ar fi stiut ce are de facut, intre 1967-1972. Tot ce-a construit s-a fost pe nisip, deoarece nu i-a trecut prin minte faptul ca o tara alcatuita din indivizi lipsiti de identitate, constiinta, demnitate si onoare are un timp limitat de garantie. Acum vezi consecintele unor fapte care s-au petrecut in trecut. Istoria se judeca pe bucati de 125 de ani. Incepe din 1789! Acum este tardiv sa te apuci de asta, ca doar vezi ce se intimpla. Daca sint extrem de optimist, spun ca mai avem 10 ani in fata noastra. In realitate nu mai sint nici macar 5! Cine isi inchipuie ca banii, functia si relatiile conteaza nu stie pe ce lume este, deoarece n-a inteles nimic din trecut. Nimic nu este nou, nici macar sechestrarea populatiei in casa! Vin, cu siguranta, hiperinflatia, foametea si revoltele. Scenariul este unul dezvoltat al celui care a dus Germania in criza anilor 20!

    https://www.zerohedge.com/markets/peter-schiff-hyperinflation-now-most-probable-scenario

    https://www.zerohedge.com/markets/peter-schiff-hyperinflation-now-most-probable-scenario

    Die Weimarer Republik I Das Krisenjahr 1923 I musstewissen Geschichte
    https://www.youtube.com/watch?v=sVkEY87L-xI

  3. Erata
    Tot ce-a construit s-a fost pe nisip – Tot ce-a construit a fost facut pe nisip,

  4. https://vigilantcitizen.com/latestnews/the-true-agenda-of-the-who-a-new-world-order-modeled-after-china/

    https://evz.ro/se-cere-arestarea-lui-bill-gates-e-un-criminal-video-incredibil-de-la-tribuna-parlamentului.html/3
    https://www.legitim.ch/post/paukenschlag-das-bundesamt-f%C3%BCr-statistik-widerlegt-den-bundesrat-keine-pandemie
    Statistica nu confirma nici o pandemie. Valabil in toate tarile! Nimeni nu intreaba de ce are nevoie omenirea de un vaccin obligatoriu daca 99% se vindeca de aceasta boala?
    https://www.telegraph.co.uk/royal-family/2019/07/11/18-months-save-world-prince-charles-urges-commonwealth-leaders/

    -https://www.youtube.com/watch?v=wfGAktuU93s
    https://www.zerohedge.com/political/bizarre-eu-funded-comic-book-predicted-pandemic-globalists-saviours
    04-23-20world changing ideas
    American billionaires have gotten $280 billion richer since the start of the COVID-19 pandemic
    https://www.fastcompany.com/90505186/copper-masks-are-the-latest-craze-should-you-buy-one

    https://www.biometricupdate.com/
    https://ortodoxinfo.ro/2020/05/19/avocatul-lui-trump-nu-aveti-nici-un-drept-trebuie-sa-fiti-vaccinati/

    https://ortodoxinfo.ro/2020/05/18/sua-primarul-chicago-jura-credinta-noii-ordini-mondiale/

    https://ortodoxinfo.ro/2020/05/17/bill-gates-admite-ca-700-000-de-oameni-vor-fi-raniti-sau-ucisi-de-vaccinurile-sale-contra-coronavirusului/

    https://ortodoxinfo.ro/2020/05/17/oms-organizatia-mafiota-a-sanatatii-a-incercat-sa-mituiasca-presedintele-unei-tari-pentru-a-bloca-un-tratament-naturist-contra-covid-19/

  5. Din punct de vedere economic sintem, astazi, unde era Weimarer Rep in luna Nov 1922.

    https://unnwo.org/

    Boom – Follow the-money and it will lead you to “Open Society” and George Soros! The World had to see it!
    https://twitter.com/KarluskaP/status/1267653273907068931

    https://www.conservativereview.com/news/can-incarceration-rates-racist-reflect-actual-crime-rates/

    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Antifa_(Germany)

    https://twitter.com/mzwandilemasina/status/1266969590598336514?s=21

    https://www.focus.de/digital/dldaily/digital-health-serie-mit-dominik-pfoerringer-patientenakte-der-zukunft-warum-jeder-einen-chip-unter-der-haut-braucht_id_11054832.html

    Aici scrie ca din cauza masurilor luate de stat au murit 30000!!!
    https://www.bmj.com/content/369/bmj.m1931

    https://twitter.com/ElijahSchaffer/status/1267022974542102528

    https://bucovinaprofunda.com/2020/06/02/pandemia-de-covid19-intre-bioterorism-si-crime-impotriva-umanitatii-virusul-sars-cov-2-arata-ca-si-cum-ar-fi-conceput-si-optimizat-special-pentru-a-infecta-oameni/

    https://iosefinapascal.com/2020/05/31/trumpantifa-e-organizatie-terorista-oameni-calcati-in-picioare-pentru-ca-tineau-steagul-americii-si-pentru-ca-isi-aparau-magazinele-de-protestatari/

    https://nerdist.com/article/invisible-tattoos-vaccination-records-tracking/?amp

    https://www.rockefellerfoundation.org/national-covid-19-testing-action-plan/

    https://www.naturalnews.com/2020-05-30-check-out-33-examples-of-twitter-viewpoint-discrimination.html

    https://www.naturalnews.com/2020-05-31-amazon-partners-with-far-left-hate-group-splc.html

    https://www.naturalnews.com/2020-05-30-tech-giants-fake-news-media-panic-over-trump-sec-230-censorship.html

    https://www.naturalnews.com/2020-06-01-how-bill-gates-controls-censorship.html

    https://m.youtube.com/watch?v=AEncQKV8k_0

    https://19vierundachtzig.com/2020/06/01/feiger-mordversuch-der-antifa-in-portland/

    https://scitechdaily.com/iron-nanorobots-go-undercover-to-track-living-cells-inside-the-body/

    https://saccsiv.wordpress.com/2020/05/31/ministerul-sanatatii-din-italia-a-impus-sa-nu-se-faca-autopsii-pe-cadavrele-celor-trecuti-in-scripte-ca-fiind-victime-ale-covid-19/

    https://www.zerohedge.com/political/its-setup-mysteriously-staged-bricks-appear-throughout-major-protest-cities

    https://www.reddit.com/r/TruthLeaks/comments/gvcpdq/candace_owens_on_twitter_black_woman_curses_out_a/

    Profiteure der Angst – arte Dokumentation 2009
    https://www.youtube.com/watch?v=1–c2SBYlMY

    https://www.mimikama.at/allgemein/nein-bill-gates-hat-in-einem-interview-keine-700-000-opfer-durch-die-corona-impfung-prognostiziert/

    Event 201 Pandemic Exercise: Highlights Reel
    https://www.youtube.com/watch?v=AoLw-Q8X174

    https://www.pharmazeutische-zeitung.de/wirksamkeit-des-grippeimpfstoffs-war-maessig/

    https://www.epochtimes.de/politik/welt/erster-autopsiebericht-aus-minneapolis-george-floyd-starb-nicht-an-strangulation-oder-sauerstoffmangel-a3253908.html

    https://www.journalistenwatch.com/2020/06/01/angriffe-christen-rekord/

    https://www.rubikon.news/artikel/die-pseudo-journalisten

    https://www.kopp-verlag.de/Die-geimpfte-Nation.htm?websale8=kopp-verlag&pi=A4855958&&6=8544517

    https://www.heise.de/tp/features/Ueber-Impfstoffe-zur-digitalen-Identitaet-4713041.html?seite=all

    Auf Kamera festgehalten wie WHO Experten Impfstoffe in Frage stellen !!!
    https://www.youtube.com/watch?v=GcG2DYjDK84&feature=youtu.be

    https://www.arte.tv/de/videos/083310-000-A/ueberwacht-sieben-milliarden-im-visier/

    https://www.rubikon.news/artikel/die-tropfchen-desinformation

    https://www.journalistenwatch.com/2020/05/30/unruhen-minnesota-deutsche/

    https://www.tichyseinblick.de/daili-es-sentials/merkels-mut-italiens-steuersenkung-und-spaniens-grundeinkommen/

    Vaxxed – Geimpft – Wie uns die Pharmaindustrie krank macht
    https://www.bitchute.com/video/6qCMDDMNbXW1/

    https://www.kopp-verlag.de/a/ngos-das-groesste-geheimdienstprojekt-aller-zeiten!?d=1&&6=8620979

    https://the5gsummit.com/

    https://www.kopp-verlag.de/a/durch-globales-chaos-in-die-neue-weltordnung?d=1&&6=8617259

    https://www.rubikon.news/artikel/haltet-den-dieb-3

    https://www.rubikon.news/artikel/der-autoritare-planet

    https://www.zerohedge.com/economics/why-european-recovery-plan-will-likely-fail

    Pregatiti-va de hiperinflatie! Folosesc scenariul 1923!!!

    https://www.wochenblick.at/bosnien-untersucht-visa-betrug-fuer-pakistaner/

    Ce inseamna asta? Aduna trupe in Bosnia si de acolo vor incepe.

    https://www.express.co.uk/news/world/763004/Europe-civil-war-European-Union-David-Engels-authoritarian-30-years-migrant-crisis

    https://www.breitbart.com/europe/2016/01/26/swedens-army-chief-warns-the-country-will-be-at-war/

    https://zlj13051967.wordpress.com/2016/10/17/muslim-immigrants-will-cause-inevitable-civil-war-in-europe/

    Vad ca Nasul Tv va spune chiar multe. Pe vremea asta are mare curaj!

  6. Todesfälle in der Lombardei: Ursache (un)bekannt?
    https://www.youtube.com/watch?v=jVBPu9rRbS4

    Ai subtitlul in eng. Afli ce s-a intimplat in IT si motivul. Indirect vezi cum este in Germania. Statistica germana in privinta mortilor ca urmare a infectiilor spitalicesti este manipulata. Adevarata cifra este de 40000 anual si nu 15000 cum spun ei. Nu numara in aceasta statistica decesele care au avut loc ca urmare a unei imbolnaviri a altui organ datorita acelei infectii, asa cum ar trebui. Sper sa spui si altora ca sa se termine cu povestea aia imbecila cu vestul luminos, pe care romanul de astazi nici nu l-a prins, deoarece el a incetat sa existe in 1945. Ce-a vazut dupa acest an, a fost alceva, care nu poate intelege. Poate ai observat ca pt majoritatea romanilor lumea incepe in anii 70, cu Ceausescu. Exista o explicatie pt asta si de aici ne vin problemele majore.

  7. Aldous Huxley and Brave New World: The Dark Side of Pleasure
    https://www.youtube.com/watch?v=tGkymdspups

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*