Emil Boc din martie 2011 este vinovat pentru Suceava din 2020

Florin Chilian/ martie 26, 2020/ Blog, Editoriale, Stiri/ 0 comments

Sa-i judecam pe doctorii care isi depun demisiile si pleaca din fata Covid 19?!

Sigur ei sunt vinovati?!

Astazi, 26 martie 2020 ora 11am cu cei 19 decedati si cu medicii infectati cca 200 la nivel de tara, inca nu este nimic fata de ce va genera criza COVID-19 in viitoarea perioada de o luna sau doua in Romania.

Ce inseamna acum pentru Romania ce a facut omul securitatii Basescu prin marioneta Boc atunci in 2011?

Desfiinţarea contractelor colective de muncă la nivel naţional a insemnat lasarea Romaniei fara aparare. Desfiinţarea contractelor colective de muncă la nivel naţional a insemnat predarea la cheie a Romaniei catre multinationale si renuntarea la suveranitate. Desfiinţarea contractelor colective de muncă la nivel naţional a insemnat predarea la cheie a Romaniei catre multinationale si renuntarea la suveranitate. Restul, tot ce s-a intamplat ulterior acelei decizii sunt doar consecinte. Daca am fi avut contracte colective de muncă la nivel naţional un imbecil ca Iohannis nu ar fi putut ajuge niciodata presedintele Romaniei. Un cartel sindical puternic nu ar fi putut permite celor cu tablete sa aleaga in locul romanilor un astfel de ins. Desfiinţarea contractelor colective de muncă la nivel naţional a insemnat practic desfiintarea Romaniei ca stat de drept si de fapt.

Distrugerea fortei sindicale pentru ca, nu-i asa, economia Romaniei “trebuie sa respire” nu a insemnat altceva decat lasarea individului singur in fata oricarei amenintari, indiferent de natura acesteia.

Cine sa asculte un om sau un mic sindicat cand intervin banii pharma de exemplu?1

Lipsiti de forta grupului la nivel national oamenii se vad si mereu va fi asa, se descopera lipsiti de aparare in fata orcarei amenintari. Basescu Boc au semanat vant. Noi culegem furtuna. Familiile lor sunt puse la adapost.

Un sindicat puternic, de nivel national nu putea sa lase medicii fara echipamente de protectie in fata unei pandemii anuntate de OMS prin Pro TV cu vocea Andreei Esca inca din 13 martie 2019 – sursa aici – de la min 6.13″ la minutul 10.03 –

Desfaci uniunile mari in sindicatulete, le bagi in puscarie liderii mai puternici si asta este suficient pentru ca restul vor renunta de frica la apararea oamenilor lor.

Bagi intre oamenii din sindicate cateva cozi de topor securiste. Le faramitezi inca si mai mult dupa care nimeni nu mai poate deranja afacerile patronilor gen Hexi Pharma daca va mai amintiti. Detalii aici

Nimeni nu mai poate deranja afacerile din domeniul medical ale familiei Cocos –  cautati aici:

Nimeni nu va vedea vreodata afacerile din domeniul medical ale clanului sefului SRI Coldea, ca poate ati uitat. Detalii aici

92 din cadrele medicale de la Suceava, confirmate cu coronavirus

Emil Boc din martie 2011 este vinovat pentru Suceava din 2020

Nu va asteptati sa vada asta marii jurnalisti ai neamului. Nici ei nu au de catre cine sa fie aparati in fata propriilor constiinte.

Atata vreme cat avem in delurare contracte mega banoase cu SRI-ul nu ne mai trebuie si legitimatia de jurnalist, ne incurca.

Emil Boc din martie 2011 este vinovat pentru Suceava din 2020

Emil Boc din martie 2011 este vinovat pentru Suceava din 2020

“După ce, în martie,2011 Guvernul Boc şi-a angajat răspunderea asupra Coduluimuncii, Executivul repetă pro­cedura pe un alt proiect major, Codulsocial. Acesta este un proiect mamut care cuprinde legeapatrona­telor, legea sindicatelor, legea dialogului social, legeaconflictelor colective de muncă, legea contractelor colective demuncă şi legea Consiliului Economic şi Social.

Noul cod al muncii desfiinţează contrac­tele colective de muncăla nivel naţional. Contractul colectiv la nivel de ţară stabileaprin­cipiile generale care erau obligatorii pentru contractele lanivel de unitate şi de ramură. Guvernul susţine că acestecon­tracte trebuie încheiate la nivel “micro”.

Emil Boc, trompetuta lui Basescu susţinea că acest cod este obligatoriu pentru că economia României are nevoie să respire:…

Intreg articolul aici

 

Nu, nu va lasati inselati de numele boc, basescu, coldea, etc…

Noi toti purtam aceasta responsabilitate. Noi toti purtam in noi, in sufletele uscate de slugi, sterpe si moarte vina.

Suflete de slugă!

Share this Post

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*