Cum ma protejez de coronavirus?! In 24 h am scapat de gripa asta isterizanta!

Florin Chilian/ martie 26, 2020/ Blog, Editoriale, Stiri/ 0 comments

IMPORTANT

Toate afirmatiile continute in acest blog au caracter pur informativ iar decizia de a folosi informatiile va apartine dvs. in totalitate. Eu doar pun la dispozitia dvs. experenta mea cu acest produs. Aceste informatii nu au menirea de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni maladii si nu inlocuiesc sfatul unui medic licentiat cat si a tratamentul prescris de acesta.

Nu ma fac raspunzator pentru nici o afirmatie facuta de terte persoane cat si fata de continutul altor web-siteuri a caror linkuri exista pe acest site.

Cum ma protejez de coronavirus?! Daca ma inbolnavesc de COVID-19, in 24 h am scapat de gripa asta isterizanta!

Eu folosesc dioxid de clor. Aceasta abordare are insa un defect absolut mortal asa cum am mai spus. Este mult prea ieftina.

LATE EDIT

Nu prea cred eu in minuni dar se pare ca acest tratament a intrat in studii clinice in SUA

ClinicalTrials.gov

Determination of the Effectiveness of Oral Chlorine Dioxide in the Treatment of COVID 19 – Aici

ClinicalTrials.gov

Efficacy and Safety Evaluation of a Chlorine Dioxide Solution aici:

 

Sunt foarte multi cei care ma intreaba ce fac eu pentru a tine virusul asta departe, cum fac sa ma apar de coronavirusul acesta de tip nou numic COVID-19

Trebuie sa va spun inca de la bun inceput si voi trebuie sa intelegeti ca acest articol NU este sfatul meu. NU este recomandarea mea. Nu este un tratament recomandat de mine sau de vreun sistem medical al vreunei tari din lume. Daca vreunul dintre voi va decide sa se informeze mai departe si sa aleaga acelas drum este stric responsabilitatea lui.

Tot ce fac eu aici este sa raspund intrebarilor care mi se adreseaza, intrebari prin care sunt rugat sa spun cum, cu ce si de ce fac eu pentru a ma apara de gripa aceasta cam prea contagioasa dupa parerea mea pentru a o considera naturala. Natura nu este intr-atat de feroce. Eu cred ca este un virus manipulat de om si eliberat deliberat in lume. Ca tot spune Bill Gates ca suntem prea multi si ca trebuie neaparat sa reducem cu 10/15% si cu ajutorul vaccinurilor, numarul populatiei (dovada aici).

Asadar:

In urma cu aproximativ trei ani, din cauza unor probleme de sanatate, am ajuns in urma unor fericite imprejurari sa aflu depre existenta DC-ului sau a dioxidului de clor.

Nu am sa va fac intreaga expunere ci am sa va spun doar ca nu am inghitit pe nerasuflate ca o gasca informatia si nu am sarit repede sa folosesc acest protocol de care, atunci, eu avem nevoie pentru detoxifierea organismului.

Am inceput in schimb sa caut mai multe informatii. Vreme de circa trei luni, zi si noapte am cautat si am citit pareri/opinii pro si contra iar in final am decis sa ma incred in aceasta abordare nu inainte insa de a face o verificare simpla si dupa mintea mea a eficacitatii abordarii.

Citisem si intelesesem ca este foarte eficace in distrugerea bacteriilor, a virusilor etc si atunci mi-am dat cu aceasta substanta in singurul loc in care stiam eu cu mintea mea de nechimist ca exista bacterii care isi fac simtita prezenta si care pot fi cuantificate cata de cat.

Am o problema cu PH-ul pielii si am cautat, am cumparat in disperare tot felul de deodorante care mai de care mai fara aluminiu si mai bio… Inutile toate incercarile mele.

Asa dar, am pregatit tratamentul urmand notele explicative ale unuia dintre protocoale. Cateva picaturi de clorit de sodiu NaClO² activat cu achid clorhidric de uz farmaceutic in concentratie de 4% intr-un pahar de apa – si l-am folosit la… subrat.

Da, stiu ca este hazliu insa, cum eu nu am acasa laborator de chimie si nici nu am acces la vreunul am ales sa testez dupa mintea mea. Doua zile am mai mirosit a transpiratie,

Pentru mine a fost sufficient.

Aceasta abordare, acest produs are insa o slabiciune mortala si anume: Nu poate fi patentat. Nu poate fi transformat in tratament, in bani deci de catre industria farmaceutica.

Este mult prea ieftin cam 41 de bani pe zi, si cum este un gaz rezultat din interactiunea a doua substante comune acest produs nu poate fi insusit de nimeni din marea Pharma in pofida incercarilor disperate de patentare a celor mai puternice entitati farmaceutice de pe planeta.

Este un tratament al malariei in 24/48 de ore, cu studii facute alaturi de Crucea Rosie si negate ulterior de catre ceiasi Cruce Rosie la presiunea marilor jucatori de pe piata farmaceutica. Dovada aici

Am sa revin asupra acestui aspect.

In 20 martie 2020 In New York post a aparut cazul unui om Rio Giardinieri in varsta de 52 de ani din Florida care extrem de bolnav fiind a fost tratat la Memorial Regional Hospital in South Florida de coronavirus cu hydroxychloroquine si medicamentul corespondent chloroquine dupa cum auzise acesta de la Donald Trump. Tratamentul i-a salvat viata atunci cand doctorii nu-i mai dadeau nicio sansa.  Dovada aici.

Tratamentul acesta costa 10 centi tableta – prea ieftin… Nerentabil pentru Big Pharma – In Franta a fost inderzis cu totul intamplator la inceputul anului cand tocmai se declansease epidemia in China.

La noi in Romania in schema de tratament a fost introdus un medicament Anti Hiv care se pare ca nu are niciun efect dar care costa 1.100 lei…

Il n'y a qu'un fabricant de chloroquine en France. Et il est en redressement judiciaire !

Il n’y a qu’un fabricant de chloroquine en France. Et il est en redressement judiciaire!

Este un scandal teribil in Franta zilele acestea pe tema chloroquine atat de eficace si ieftina nefolosita.

Ziarul Le Monde și Agenția de Sănătate de Stat descriu cercetările profesorului Raoult drept Fake News, înainte de a se retrage; Dovada aici

Tot in Franta unicul producator de Chloroquine se regaseste acum in procedura judiciara – Franta a introdus Chloroquina pe lista medicamentelor interzise la inceputul anului 2020

Dovada aici

 

Pana si bulgarii s-au prins…

Ministrul bulgar al sănătăţii, Kiril Ananiev, a dispus interzicerea exporturilor de medicamente pe bază de chinină, până la noi ordine, în scopul de a se asigura necesarul intern pentru combaterea epidemiei planetare declanşate de China, transmite vineri BTA, citând un comunicat al ministerului de resort. Dovada aici

Concluziile le trageti voi daca aveti cat de cat discernamant. Eu in Cercel asta nu pot si nu am incredere absolut deloc mai ales ca zilele astea l-am vazut pe media cum arogant superior si plin de o stranie multumire declara ca la fiecare conectare cu un ventilator vine si o factura de 40 de mii de lei…

La ce am vazut la noi saptamanile acestea sunt convins ca vom avea parte de o mare nenorocire legata si de epideia asta cu COVID-19.

Nu astept si nu am asteptari de la statul asta mafiot al nostru pentru a avea grija de mine sau de cei dragi asa ca eu am decis.

Dioxidul de Clor - Cel mai eficient dezinfectant care elimina cu succes 92% dintre agentii patogeni cunoscuti de medicina moderna.

Dioxidul de Clor – Cel mai eficient dezinfectant care elimina cu succes 92% dintre agentii patogeni cunoscuti de medicina moderna.

Miza este deja mult prea mare, victimele deja mult prea multe si dimensiunea nenorocirii care se intrevede la noi din cauza impotentei statale este teribila pentru a tine pentru mine aceasta informatie. Dezastrul umanitar o sa fie cumplit in Romania. Repet insa: Decizia este a voastra si numai a voastra!

Nu, eu nu folosesc clorochina. V-am vorbit despre ea pentru ca este o abordare mai ieftina si mai eficace decat se impune populatiei de catre guvernele lumii.

Am cautat si am cumparat cartea Sanatatea interzisa de Andreas Kalker  –  Biofizician –  m-am informat in continuaren am respectat protocoalele aratate acolo si de trei ani nici macar nu am mai racit.

 

 

Eu folosesc dioxid de clor, un gaz care se dizolva in apa.

Cloritul de sodiu – NaClO² – este un precursor al dioxidului de clor.  Dioxidul de clor se obtine cu ajutorul unui activator produs chiar si de organismul nostru. Cloritul de sodiu – NaClO² – folosit nu este inalbitor. Acela este hipoclorit de sodiu NaClO si se foloseste la albit rufe sau la dezinfectat piscine..
Cloritul de sodiu NaClO² nu este inalbitor de rufe asa cum apa de baut H²O nu este apa oxigenata H²O².
Oxigenul face diferenta.

Va sfatuiesc sa cautati cartea Sanatatea interzisa de Andreas Kalker.

Aceasta abordare are insa un defect absolut mortal asa cum am mai spus. Este mult prea ieftina.

Aveti detaliile aici 

CLO2 WORKS AGAINST COVID 19

CLO2 WORKS AGAINST COVID 19

What is Chlorine Dioxide or ClO2?

Sanatatea Interzisa

Sanatatea Interzisa – Bolile incurabile sunt acum de domeniul trecutului
Ultima lucrare a doctorului Andreas Ludwig Kalcker a fost lansata si este disponibila acum si in Romania ! Contine toate informatiile despre efectele pozitive ale dioxidului de clor.

Ce faceti voi cu informatia aceasta nu este preocuparea mea. Nu vreau, nu pot si nu am de gand sa decid eu pentru voi si pentru cei dragi ai vostrii ce cale sa urmati.

IMPORTANT

Toate afirmatiile continute in acest blog au caracter pur informativ iar decizia de a folosi informatiile va apartine dvs. in totalitate. Eu doar pun la dispozitia dvs. experenta mea cu acest produs. Aceste informatii nu au menirea de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni maladii si nu inlocuiesc sfatul unui medic licentiat cat si a tratamentul prescris de acesta.

Nu ma fac raspunzator pentru nici o afirmatie facuta de terte persoane cat si fata de continutul altor web-siteuri a caror linkuri exista pe acest site.

 

Pe masura ce voi puteam am sa adaug mai jos materialele care cred eu ca va vor pune pe ganduri, materiale stranse in ultimele zile si nopti.

Dioxidul de Clor – Cel mai eficient dezinfectant! stiti asta de la bunicii vostrii. Este folosit de cca 180 de ani la purificarea apei menajere

Dragi doctori videoclipul meu în care documentez eficacitatea dioxid de clor pentru Covid19 a fost șters. L-am încărcat din nou aici:

Laboratoy results on C0viD19

Laboratoy results on C0viD19

 

 

 

 

 

https://www.veoh.com/watch/v142007388ZfST762T

 

Dioxidul de Clor - Cel mai eficient dezinfectant care elimina cu succes 92% dintre agentii patogeni cunoscuti de medicina moderna.

Dioxidul de Clor – Cel mai eficient dezinfectant care elimina cu succes 92% dintre agentii patogeni cunoscuti de medicina moderna.

Cloritul de sodiu NaClO², din care se obtine cu ajutorul unui activator produs chiar si de organismul nostru, dioxidul de clor, nu este inalbitor. Acela este hipoclorit de sodiu NaClO si se foloseste la albit rufe sau la dezinfectat piscine..
Cloritul de sodiu NaClO² nu este inalbitor de rufe asa cum apa de baut H²O nu este apa oxigenata H²O².
Oxigenul face diferenta.

 

Dioxidul de Clor - Cel mai eficient dezinfectant care elimina cu succes 92% dintre agentii patogeni cunoscuti de medicina moderna.

Dioxidul de Clor – Cel mai eficient dezinfectant care elimina cu succes 92% dintre agentii patogeni cunoscuti de medicina moderna.

Dioxid de clor este folosit pentru conservarea rezervelor de sange si in unele state este obligatoriu prin lege.

 

 

 

 

Dioxidul de Clor - Cel mai eficient dezinfectant care elimina cu succes 92% dintre agentii patogeni cunoscuti de medicina moderna.

Dioxidul de Clor – Cel mai eficient dezinfectant care elimina cu succes 92% dintre agentii patogeni cunoscuti de medicina moderna.

 

E-926 – Dioxid de clor este gasit in industria alimentara

 

Dioxidul de Clor - Cel mai eficient dezinfectant care elimina cu succes 92% dintre agentii patogeni cunoscuti de medicina moderna.

Dioxidul de Clor – Cel mai eficient dezinfectant care elimina cu succes 92% dintre agentii patogeni cunoscuti de medicina moderna.

Cate ceva din presa:

CLOROQUINA ESTE NIVAQUINE, MEDICAMENTUL FOLOSIT DE BATRANII NOSTRI

“Deci, credeați că doar în România guvernanții sunt niște javre cretine și criminale?
Stați să vedeți Franța.
Așadar există un profesor acolo, dintr-o mega echipă de specialiști, Profesorul Eric Briere din echipa profesorului Raoult de la Marsilia, specialist mondial recunoscut in domeniul tratamentului bolilor infecțioase, directorul Institutului spital-universitar Méditérranné Infection.
Pacienții doctorului, 24 infectați cu virusul chinezesc, au scăpat cu viață datorita administrării unui derivat al chininei medicament împotriva malariei, cunoscut de sute de ani.
Ei bine, dacă nu ieșea public însuși Trump să recomande chinina cu siguranță medicului francez i se dădea cu ceva în cap, zic literalmente, deoarece medicamentul a fost scos din farmacii în ianuarie (!!! ?) și interzis până acum.
Incredibil nu-i așa?!
La începutul lunii ianuarie, hidroxiclorochina, un antimalarian din familia clorochinelor – care ar putea ajuta la tratarea Covid-19 – a fost plasată pe Lista II de substanțe otrăvitoare.
Conform decretului publicat în Jurnalul Oficial la 15 ianuarie 2020, semnat de mâna directorului general al Sănătății, Jérôme Salomon, Ministerul Sănătății a făcut acest lucru cu bună știință la începutul anului ca obstacol în calea utilizării clorochininei ca remediu pentru coronavirus, clasificându-l „otrăvitor”.
De CE?!
Probabil deoarece se dorește un număr cât mai mare de morți, altă explicație nu găsesc.
Dacă nu apărea Trump public medicul care a tratat pacienții fără acordul Ministerului Sănătății risca să fie mătrășit.
Și în America la New York am găsit cazuri de americani infectați, ce s-au salvat în pofida medicilor, după ce au auzit că Trump recomandă acest medicament.
Citiți New York Post de astăzi/ieri, mărturia zguduitoare a unui pacient ce-și luase adio de la familie deja, de la viață, de la tot.
Salvat practic de Trump, deoarece omul a văzut discursul acestuia și a insistat cu cerul cu pământul să i se administreze, pe răspunderea și pe viața sa. S-a vindecat aproape instant. Dovada aici
De când Trump l-a aprobat și la presiunea multor medici francezi, în pofida rezistenței guvernului criminal Macron s-a permis folosirea medicamentului DOAR în spitale, sub supravegherea medicilor.
Problema e că e prea ieftin remediul înțelegeți? Doar 30 de lei de-ai noștri.”

de George Roncea

Fapte, doar fapte:
– domnul Levy (CEO al Inserm, președinte al alianței naționale pentru științele vieții și sănătății și co-președinte francez al comitetului responsabil pentru monitorizarea implementării acordului de cooperare interguvernamental pentru prevenire și pentru boli infecțioase 2004) care este si soțul lui Agnes Buzyn Ministra Sanatatii din Franta, ia parte la inaugurarea laboratorului P4 din Wuhan, de unde provine virusul. Dovada aici

– înainte de asta, același soț al lui Agnes Buzyn s-a supărat pe Didier Raoult, refuzând labelul INSERM către un centru de cercetare de renume mondial (IHU), condus de profesorul Didier Raoult;
– Profesorul Didier Raoult arată că medicamentul clasic Chloroquine tratează 90% din cazurile de coronavirus dacă sunt depistate suficient de devreme, el se opune confinării generale a purtatorilor sănătoși, metoda pe pe care o consideră demni demna de Evul Mediu. El pledează pentru testarea generalizata și tratamentul rapid cu cloroquina și cu bagarea in carantina doar a pacienților bolnavi;
– cloroquina costă 10 centi pe tabletă; cert este că laboratoarele care finanțează Inserm caută soluții mult mai scumpe. Dovada aici

– ar trebui să știți că în octombrie 2019, domnul Levy, președintele Inserm și soțul ministrei sanatatii, a revocat statutul de „fundație” a IHU, pentru a recâștiga controlul asupra cercetărilor lor – profesorul Raoult conduce IHU de Marsilia și este direct afectat de această directivă;
– pe 13 ianuarie 2020, în timp ce epidemia se răspândește în China, Agnes Buzyn clasifică clorochina (celebrul remediu) în substanțe otrăvitoare (disponibilă doar pe bază de rețetă), chiar dacă au trecut 50 de ani de cand se vinde la liber in farmacii. Dovada aici

– pe 24.01 Agnes Buzyn afirma ca riscul contaminarii cu virusul din Wuhan este nul. Dovada aici

– acum câteva săptămâni, Agnes Buzyn a spus că știa că va fi un masacru și că nu există nici un leac;
– pe 18.03 Agnès Buzyn acuza guvernul de minciună de stat și neasistență pentru populației în pericol.
“Nu putem rămâne tăcuți înaintea acestor revelații.” Dovada aici

– guvernul Macron baga in carantina generală populația, si nu vorbește de cloroquina;
– susține că poliția nu trebuie să poarte măști (majoritatea au fost FURATE și nici măcar nu există măști pentru cadrele medicale)
– refuză testarea în masă, care este totuși practicata cu succes în Coreea și Germania;
– refuză să închidă granițele cu țările contaminate;
– Ziarul Le Monde și Agenția de Sănătate de Stat descriu cercetările profesorului Raoult drept Fake News, înainte de a se retrage si de a da publicitatii un articol care ii da dreptate. . Dovada aici

– Profesorul François Perrone a dezvăluit acum câteva zile pe postul tv LCI că stocul de cloroquina din farmacia centrală franceză a fost FURAT, apoi si-a schimbat declaratiile, spunand ca nu au fost furate chiar toate;
– În altă parte a lumii, săptămâna trecută, datorită unui tweet al lui Elon Musk, în 48 de ore, Donald Trump a pus Cloroquine la dispoziția tuturor americanilor;
– Maroc achiziționează stocuri de clorochine de la Sanofi din Casablanca;
– Pakistanul își crește producția de clorochin destinată Chinei;
– Ministerul Sănătății elen a comandat 5 tone de cloroquina;
– Elveția exclude, de asemenea, exclude carantina generalizată a populației, practică testarea pe scara larga și tratamentul rapid și acuză Franța de a face o politica de spectacol;
– Compania TEVA din Israel anunță că va livra gratuit peste 10 milioane de doze de cloroquina în SUA;
– Estrosi, el însuși tratat cu cloroquina, fără niciun răspuns din partea guvernului, a sunat direct la Sanofi pentru a livra cloroquina la spitalele din Nisa;
– sub lobby-ul intensiv al profesorului Raoult, a început în Franța un test pe scară largă de cloroquina în Franța, sub conducerea Inserm (!), care dorește „repetarea experimentelor în alte centre medicale independente”: aceasta va dura încă 6 săptămâni … Aproape că nici o mass-media nu vorbește despre asta.
– Didier Raoult trântește ușa Consiliului științific Macron. Ruptura este de data aceasta consumată între Didier Raoult și guvern: “Nu mai particip la Consiliul Științific adunat în jurul lui Emmanuel Macron” a anunțat patronul iconoclastic al Spitalului de Infecții Mediteraneene IHU, marți dimineață (24.02.220) pt jurnalul “Les Echos”. Dovada aici

În opinia dumneavoastră, pentru cine și pentru ce lucreaza guvernul?

Privim numai la primii trei, patru. iohannis, orban costache si cercel. Toti trei cu cheite, toti trei cu bube cat casa tocmai potriviti pentru executarea planului de infestare cvasitotala a Romaniei si de “tratare” a acesteia cu sume exorbitante.

Oamenii astia – scuzati fortajul – au facut exact ce trebuiau sa faca adica sa NU faca nimic.

Despre iohannis cu ciordelile lui de case, cu evaziunile lui fiscale ca sa nu vorbesc decat despre cele mai recente lasand samsareala deoparte era primul ales si s-a potrivit perfect. Imi spunea un prieten foarte bine informat ca Ceausescu a fost singurul presedinte al tarii care nu a fost niciodata suspectat de apartenenta la un serviciu secret strain.

orban cu topaiala lui imediata dupa vizita la DNA in urma acuzatiilor legate de campania electorala si de ceva bani ceruti pentru oarece plati la televiziuni nici nu merita mentionat mai mult. Alti au facut puscarie pentru mult mai putun. Cititi aici

Despre cercel care are un intreg institut de boli inventate la dispozitie numai de bine.

https://www.riseproject.ro/?s=Cercel

https://www.riseproject.ro/?s=Cercel

Fundația privată a lui Streinu-Cercel, în care primii șapte producători mondiali de medicamente au pompat un milion de euro doar într-un an. Jumătate au fost retrași cash, în tranșe rotunde, uneori chiar la bancomatul din curtea spitalului.

In asta sa aveti voi incredere. Eu nu.

Citeste aici

Despre costache din Sibiu

Ca tot nu-mi iesea din cap imaginea aceea cu orban contact direct, carantinizat direct la carciuma Vila lac1 – singura cu restaurant… – dar costache indiferent la posibila contaminare…

Legatura Criminală între actorii : Iohannis , Orban , Ministrul Sănătății Costache , planul de Privatizare a Sănătății , Vaccinarea Obligatorie a românilor și Clinica Privată Polisano

Va aduceți aminte de moartea copiilor cauzată de consumul de brânză?

Trecand peste evidentele numelui hai sa vedem cine si de ce costache mai ales in situatia aceasta.

De ce ar pune cineva sanatos cat de cat la cap un atfel de personaj in fruntea ministerului sanatatii intr-un asa context?! Un doctor fara nimic special in CV in afara calatoriilor. Un medic care a excelat doar in turism.  Ce mare personalitate medicală de anvergură internațională este chirurgul Victor Costache, pupilul medicinei din Sibiu, promovat de noua coană Joițica la condiția de reformator privat al sistemului de Sănătate din România. dr. Victor Costache nu este membru titular al Societatea Franceză de Chirurgie Cardiovasculară şi Toracică (www.sfctcv.fr). Pentru verificări folosiți: Société Française de Chirurgie Thoracique et Cardio-Vasculaire 56, boulevard Vincent Auriol, 75013 Paris, tel 01 53 62 91 19 –

Citeste aici

De ce nu a reactionat corpul medical din Romania la numirea premiantului in turism costache din Sibiu este o alta poveste. Feudele familiilor din medicina romaneasca, micile meschinari legate de sumele uriase de bani pe care le castiga din industria bolilor din Romania. Castigurile financiare, faima, pozitia sociala si nu vocatia au fost motivele care au facut sa avem in imensa majoritate a cazurilor un asa corp medical. Ganditi-va numai la cazurile “rezolvate” de rusinea numita colegiul medicilor din Romania.

Costache – Personajul asta a avut de jucat un rol, de pus in practica un scenariu si gata. De acum este inutil. A fost schimbat.

Ordinul a fost: INACTIUNE!Fireste ca aveau toate datele de la OMS, SRI, SIE, etc inca de anul trecut doar ca filmul trebuia sa se desfasoare exact asa cum s-a desfasurat.

 

 

 

 

 

Pana si Sfantu proteveu prevestitoru prin cuvioasa esca cea prea degraba stiitoare de pandemii pe baza de coronavirusi ne anuntasera pe toti cu un an inainte, fix pe 13 martie 2019 si nimic…

Integrala zilei cu oda vaccinului aici de la min 6.13″ la minutul 10.03 –
PS
Eram precis ca mai vazuserm candva fix imaginile de la tv-uri de zilele astea.
Acelesi fete, aceiasi grija fata de “pretul” unei asa situatii…
Noi sariram peste simulari ca sintem supradotati
De ce s-a ales pana la urma cu autoimuna fostra ministra a sanatatii?!
„Sintagma Teoria conspirației este un termen inventat de CIA în 1964 pentru a-i discredita pe toți cei care se îndoiesc de versiunea falsă a guvernului despre anumite evenimente. Nici nu ar trebui folosit cuvântul, te faci de râs” afirmă politicianului american Roger Stone

Vă aduceți aminte de moartea copiilor cauzată de consumul de brânză?!

Ei bine, era de la vaccinurile Kazakstane aduse de clinica Polisano in Romania

Clinica Ministrului Costache, clinica unde Costache făcea voluntariat pt 5000 de euro lunar
De ce vor ca Sănătatea Publica sa fie Privatizată?
De ce vor introducerea Vaccinarii OBLIGATORII?
De ce Omul Clinicii Polisano a fost numit Ministru al Sănătății ? Costache este angajatul clinicii Polisano
Cititi aici

Coincidențe ?
1. Ministerul Sănătății a încheiat cu Clinica Ministrului Costache , Societatea Polisano SRL 4 contracte pt furnizare a 950 de mii de doze de vaccin hexavalent in perioada 2013-2016 …provenienta Kazakstan produse neautorizate puse pe piata in Romania !!!!
( Vezi Screenshot )

2.Ministerul Sănătății efectuează plăți către Polisano in valoare de aproximativ 300 de milioane de lei
Citeste aic

După ce s-a realizat că aceste vaccinuri nu erau autorizate medical , s-a emis in regim de urgenta
” Autorizarea pt furnizarea de medicamente pentru nevoi speciale ” in 2015 .

Ministerul Sănătății a încheiat din nou un contract cu societatea Polisano SRL un contract de furnizare pt inca 107 mii de vaccinuri care vor fi distribuite până în 2016 .

Pe scurt parte din copiii vaccinați in acea perioada au fost diagnosticați cu afecțiuni grave ale sistemului digestiv si au fost internați Spitalul de urgență Maria Curi.( Vezi Screenshot )

Ar mai fi de menționat inca1 milion de lucruri însă nimeni nu ar citi un text atât de lung .
Cine doreste sa citească tot raportul Corpului De Control i-l dau cu mare placere . Eu una m-am speriat…..

Web oficial de Andreas Kalcker aici:

CLO2 WORKS AGAINST COVID 19

CLO2 WORKS AGAINST COVID 19

 

 

 

 

Español English Deutsch Português

Share this Post

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*