Matteo Politi – Spitalul Monza: “Menţionăm că a fost realizată o singură intervenţie chirurgicală”

Florin Chilian/ februarie 6, 2019/ Blog, Presa/ 3 comments

Spitalul Monza: “Menţionăm că a fost realizată o singură intervenţie chirurgicală”:

Medicina in Romania…

Grija fata de pacient in clinicile private din Bucuresti si din tara…

Colegiul medicilor… Bomboana de pe coliva medicinii romanesti!


Pacienta care a fost operată de falsul medic Matthew Mode a suferit complicații (foto captură Instagram – Dr.Radu Ionescu) 

Fotografia cu pacienta care s-a prezentat la cabinetul doctorului Radu Ionescu (Foto: captură Instagram – Dr.Radu Ionescu) 
Share this Post

3 Comments

 1. Vrei sa-ti spun care este medicina aia nemaipomenita din vest? Ma limitez, deocamdata, sa-ti spun ca romanii traiesc numai din legende si povesti, fara legatura cu realitatea, iar rezultatele sint cele pe care le poti vedea cu ochiul liber, deoarece era clar ca un astfel de mod de viata va avea niste consecinte..
  https://www.welt.de/newsticker/news1/article125256665/Jaehrlich-40-000-Tote-durch-Krankenhaus-Infektionen.html
  Deci, din cauza infectiilor spitalicesti, mor 40000 de oameni pe an in stralucitele spitale din minunata Germanika! Spune ziarul Die Welt!
  Vrei sa vezi cite operatii se fac, fara motiv, pt buzunarele medicilor si cite pt salvarea asigurarilor si spitalelor de la faliment?
  Tot ce se stie in tara despre minunatul vest este o minciuna totala! Romanii mint de sting! Vrei sa-ti scriu despre furturile de trilioane si despre faptul ca daca se fura sub un miliard nu ancheteaza nimeni? Vrei sa vezi cum sa scad de la impozite vizitele la bordel ale sefilor? Noi sintem exact Pacala si Tindala si tot asa ne-au pacalit cu orice au vrut. N-au mai reusit cu o alta natie! Pot spune ca ne-au dus in punctul in care am ajuns sa ne mintim singuri. Vrei carti de citit? Imi spui cite vrei sa citesti: 100, 200, 300 sau 1000. Se face! Nu exista nici o carte care sa laude vestul scrisa de vestici! Explicatia este simpla: ca sa faci asa ceva trebuie sa fi prost, iar prostii nu pot scrie carti, ci doar maculatura. Ma opresc aici. Restul imi spui, altfel nu are rost sa te deranjez cu ceea ce, poate, nu te intereseaza..
  Este clar ca iti pot da exemple de doctori falsi din vest. Preluati un sistem care este asa cum il vezi si nu poate fi altfel in Romania! Va vesticizati!

 2. N-am exagerat deloc! Dovezile sint clare si reiese ca romanii mint de sting, iar altii nu stiu pe ce lume sint.
  Acum, prin comparatie, vremurile cu Ceausescu par anarhie curata. Cine spune ca el a fost vinovat de ceea ce-a fost in anii 80, are mult de citit. De retinut crizele mondiale din 1979, 1981 si 1987. Apoi schimbarile de sistem nu se fac cu oameni multumiti, nu-i asa? E mult de spus, dar ma opresc aici.

  Legislatie vest, care permite “ratacirea” a 1000 miliarde € anual, prin suveica numita Olanda:
  WDR-Reportage: Steuerfrei — Wie Konzerne Europas Kassen plündern [Doku]
  https://www.youtube.com/watch?v=EzOgd7rsQ90&t=2s

  Cind se fura sub miliard, deja, nu mai intereseaza pe nimeni si nu se ancheteataza!
  http://diepresse.com/home/wirtschaft/economist/4862652/OVAG_Ein-Bankenskandal-der-nicht-untersucht-wird

  Politicienii germani permit firmelor sa se scada de la impozit pina si cu vizitele la bordel ale sefilor:
  https://www.welt.de/print/die_welt/wirtschaft/article13401932/Fiskus-bei-Sex-auf-Firmenspesen-machtlos.html

  60% din populatie detine 6% din averea nationala. Salariile scad, iar bogatii devin si mai bogati. Guvernul a dat o lege prin care a limitat cresterea chiriilor, pt ca era groaznic! Pretul alimentelor creste continuu!
  https://www.tagesspiegel.de/wirtschaft/vermoegensungleichheit-in-deutschland-die-aermsten-60-prozent-haben-nur-sechs-prozent-des-gesamtvermoegens/11807872.html

  https://www.romaniatv.net/germania-a-dat-o-lege-care-limiteaza-cresterea-chiriilor-guvernul-vrea-franeze-majorarea-acestora_437455.html

  Dokumentar despre cei care maninca din gunoaie in minunata Germanie. Sint multi pensionari!
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=1337&v=QwVfnut_AmI

  Die Ausplünderung der Bevölkerung mit Hilfe von korrupten deutschen Politikern
  Jefuirea populației cu ajutorul politicienilor germani corupți – docu transmis de catre ARD
  https://m.youtube.com/watch?v=LGnzCjkpHik

  Salariile de astazi sint sub 40% din ce-au fost in anul 1990. Pt 2010 s-a dat raportul de 50%, insa, acum, in 2018, este sub 40%, deoarece se poate calcula.
  http://www.spiegel.de/wirtschaft/soziales/studie-realloehne-sind-seit-1990-um-bis-zu-50-prozent-gesunken-a-670474.html

 3. Sint alte “minunatii” tip vest si mai mari decit cele de sus! Citi romani ai intilnit care sa le cunoasca si sa-ti spuna despre ele? Zero, nu-i asa?
  Hai sa vedem o carte!
  https://www.amazon.de/Ecoscience-Population-Environment-Paul-Ehrlich/dp/0716700298/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1551691543&sr=8-1&keywords=holdren
  Ce-a scris un cititor:
  John
  1,0 von 5 SternenThis is your wake up call…
  3. Januar 2013 – Veröffentlicht auf Amazon.com
  Verifizierter Kauf
  I have been deeply concerned about so-called ‘environmentalism’ for some time now, about what I could sense was an ‘anti human’ mindset that seemed to occupy so many of these people.

  I watched some YouTube video’s where this work is discussed by Webster Tarpley and thought that I would obtain this book myself and read it.

  My copy of this book arrived a few weeks ago and I spent several weekends reading every word, chapter and recommendation.

  I must admit, this is one of the most deeply disturbing, horrifying texts I have ever read.

  Simply put, this book describes a future vision for the world that now exists within China; a world of forced sterilisations, forced abortions, eugenics, incredibly powerful central governments, carbon taxes, poisoned food and water supplies pumped full of highly toxic sterilisation agents…the list goes on and on. The book reads like some crazed Nazi fantasy, what is even more horrifying is that it was written and openly published in academia by people such as Holden whom now hold such highly esteemed positions in government and academia.

  The environmental movement has morphed into a hard-core Malthusian Eugenics movement that sees humanity as the ultimate enemy of the planet, something to be managed and – where necessary – culled.

  If you have ever wanted to know the deepest thoughts of the environmental movement, then this book lays them all bare for you to read.

  This book is your wake up call.

  Pe noi ne-au facut praf inca din anii 60! Atunci ne-au dat sah si mat din doua mutari. Ce vezi acum sint doar consecintele. Lipsa de experienta a majoritatii romanilor si-a spus cuvintul. Bine, se putea corecta, dar mindria absurda care-i domina i-a impiedicat sa accepte ca au mult de invatat de la altii, despre lucruri pe care nu aveau cum sa le cunoasca. Acei “altii” nu mai exista astazi! Si apoi romanii nu comunica intre ei, iar multi nici nu sint in stare, pe linga faptul ca nu vor. Rolul de victima este unul fix, care nu poate fi schimbat, datorita multiplelor neputinte de care suferim si la care nu vrem sa renuntam.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*