Raspuns intrebarilor care mi-au fost adresate de catre Ioan Lascăr. Juramantul lui Ipocrit

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

ATTN – Val Valcu – DCnews.ro ca drept la replica dar… DCnews e ocupat.

Raspuns intrebarilor care mi-au fost adresate de catre doctorul Ioan Lascăr. Sub egida “Ticalosia nu are limite!” sau Juramantul lui Ipocrit

Am vazut la stiri un pesonaj care dorea sa-mi adreseze cateva intrebari in legatura cu denuntul facut de mine la DNA, denunt in legatura cu nefunctionarea unitatii de elita pentru arsi din cadrul spitalului Floreasca situatia care a dus la cel putin 6 decese in urma tragediei de la Colectiv. Individul se recomanda ca fiind doctorul Ioan Lascăr. Am vazut un personaj trist, demn de tot dispretul, un ins jalnic ce a iesit in fata presei cersind mila si “intelegere” din partea ziaristilor veniti la chemarea lui si nu stiu cum de ziaristii chemati acolo nu si-au dat seama de pacaleala.

In fata lor ar fi trebuit sa stea un om care a depus Juramantul lui Hippocrate, un jurământ care cuprinde îndatoririle morale ale unui medic în exercitarea profesiunii sale, dar care om nu era de gasit, in schimb, am vazut un batran trist care reitera a nu stiu cata oara un altfel de juramant: Juramantul lui Ipocrit, un alt fel de juramant profund imoral si amoral.

Click pe foto pentru a fi redirectionati catre pagina cu plangerea facuta la DNA

agerpres_8074156_42563000

Am vazut un individ imbracat in halatul alb de doctor al doctorului Ioan Lascar.

Nu l-am vazut venind sa raspunda pe individul imbracat in costum ultraelegant, nu l-am vazut, spuneam, pe Managerul Ioan Lascar, manager impotriva caruia am facut eu denuntul la DNA.

Cu doctoral Ioan Lascar, eu unul nu am nimic desi stiu cum se intra la el in sala de operatii, mai stiu despre oamenii mutilati de “harul si talentul” lui incepand cu Sorin Raţiu devenit Sorina Raţiu, după prima operaţie de schimbare de sex făcută de un medic roman – Ioan Lascar. La două decenii de la intervenţie, viaţa Sorinei a devenit o ruină. Bărbatul transformat în femeie a ajuns să cerşească pe străzile Italiei, apoi în România ca să strângă bani pentru o nouă operaţie. Are dureri insuportabile şi cere disperată ajutorul unui medic…
Dar sa o iau cu inceputul:
Stirea din DC news spune asa:
“Ioan Lascăr, întrebare-cheie pentru Florin Chilian, după plângerea la DNA

“Adică? Despre ce plângere este vorba?”, a întrebat profesorul doctor Ioan Lascăr, care nu cunoștea că Florin Chilian a făcut plângere împotriva sa la DNA, una cu acuzații grele.

“În ce calitate face el plângerea? Ce competențe are el ca să poată aprecia o problemă medicală atât de complexă? Cine este acest Florin Chilian? Cântăreț. Eu nu-mi dau cu părerea despre melodiile lui. Eu îmi dau cu părerea despre medicină. Mi se pare că este chestie absolut aberantă. În orice caz, ceea ce vă pot spune că este o treabă absolut deplasată să-ți dau cu părerea într-o problemă în care nu ai nicio competență, mai ales în problema îngrijirii bolnavilor arși care sunt cei mai complecși tip de pacienți”, a spus profesorul Ioan Lascăr pentru dcnews.ro.

Sa rapund deci:

  1. “Adica?!…” – La intrebarea asta nu pot raspunde. Tradeaza o prostie vecina cu delirul mistic. Trecem la urmatoarea.
  2. “Despre ce plângere este vorba?” – Greu de crezut, foarte greu de crezut ca in conditiile in care toata presa a relatat, chiar el, cel vizat, fostul sef al clinicii de la Floreasca* – am sa detaliez despre ce este vorba – nu stia dar cum spuneam: Juramantul lui Ipocrit trebuie respectat.
  3. “În ce calitate face el plângerea?” –  In calitate de cetatean am facut aceasta plangere ba, tu, asta, lascar nepoliticos ce esti. Tin sa te anunt pe aceasta cale ca in urma demersului meu public, mai ai inca trei denunturi facute la DNA.  Aceste denunturi ulterioare denuntului meu au fost facute de catre catateni romani in calitate de parinti ai unor copii ucisi dupa tragedia de la #Colectiv, de infectiile intraspitalicesti de la spitalul Floreasca, denunturi in care esti acuzat de ilegalitatile comise de catre tine ca sef al clinicii si facator de caiet de sarcini al licitatiei care a decis cine si cum se va ocupa de utilarea clinicii de elita pentru arsi din cadrul spitalului Floreasca, (aprobat de catre Prof. Dr. Radu Macovei, in calitate de manager) dar care a “omis” obligativitatea trimiterii la specializare in medicina hiperbara a unor cadre medicale, medici care ar fi urmat sa isi desfasoare activitatea in aceasca clinica de elita unde nici macar lift nu ai prevazut, motiv pentru care pacientii trebuiesc coborati cu paturile de spital, cu toate aparatele conectate la ei, direct pe scari!

dovada:

caiet de sarcini vol.1[semnat]-page-001 caiet de sarcini vol.1[semnat]-page-0034.  “Ce competențe are el ca să poată aprecia o problemă medicală atât de complexă?” – Despre asta vorbeam, fix despre asta vorbeam cand ziceam depre Juramantul lui Ipocrit. Nicaieri, dar nicaieri in plangerea mea nu exista vre-o referire la speta medicala. Nicaieri, niciunde! Plangerea mea are ca obiect datele tehnice ale unei investitii facute din bani publici, buget si comunitari, in valoare de nu mai putin de 9 milioane de euro iar la a devoala furaciunile am cava experiente tinand cont de faptul ca am reusit sa demonstrez in in instantele din Romania ca am fost furat de Guvaernul Romaniei prin Ministerul Culturii si Cultelor. Am castigat acel process.

5. “Cine este acest Florin Chilian?” – Conform Wikipedia sunt “un muzician și jurnalist român” care are relatii de exelenta cu profesia aleasa. Am 3 discuri pline cu muzica, toate trei premiate cu aur si platina si nu am nenorocit pe nimeni cu muzica mea.

6. “Cântăreț?” – Nu sunt cantaret prostule. Sunt compozitor, autor de texte si interpret si am reprezentat cu arta mea Romania in locuri in care ipocritii nu au ce cauta.

7. “Eu nu-mi dau cu părerea despre melodiile lui?!.” – Pai cum ai putea face asta lascare, cum?! Nu ai decenta, educatia, cultura, calitatea umana sau morala pentru a putea face asa ceva.

 

Mai spui tu cu gura ta ca :”Eu îmi dau cu părerea despre medicină.”

Pai… doar atata faci d.nule professor Lascar.

Iti dai cu parerea despre medicina cand eu te intreb despre manageriat, despre lifturi, despre caiete de sarcini, despre 9 milioane de euro. Adica nu raspunzi!

 *
Lascar Nu mai este seful sectiei incepand cu 17 noiembrie 2015 in urma catrastofa #Colectiv!
Ioan Lascar, profesorul Ioan Lascar, chirurgul eminent dar mai ales managerul Ioan Lascar, seful unitatii de elita a spitalului de Urgenta Floreasca a fugit pe sest.
In urma cu doua zile profesorul Ioan Lascar a fugit de raspundere pasand responsabilitatea d.nei dr. Oana Vermesan.Chirurgul Ioan Lascar a salvat nenumarate vieti. Asta-l face sa fie un inger pentru zeci de oameni.Managerul Ioan Lascar a ucis la fel de multe vieti cu lacomia lui.Asta ce-l face sa fie?!Impotriva tuturor atentionarilor dr Oana Vermesan a fost nevoita sa accepte sefia sectiei.
Ioan Lascar, seful unitatii de elită, specializata in arsuri de la Spitalul Floreasca, care le-ar fi putut salva vietile copiilor cazuti victime in clubul Colectiv acum mai bine de doua saptamani, si-a facut bagajele si in mare graba a facut transferul de responsabilitate catre domna doctor Vermesan.
Practic distinsul manager care a cheltuit 9 milioane de euro pe o sectie nefunctionala si-a luat mana de pe sectia de arsi a Spitalului Floreasca si a fugit incercand sa scape de responsabilitatea nefunctionarii aceleia dar si de vinovatia pe care o poarta in cazul victimelor cazului #Colectiv.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Share

google-site-verification: googleef27190359465e71.html