Sintem energie! Ce ne blocheaza in a ne atinge adevaratul potential? Poate doar „calitatea combustibilului”. Un avion nu poate functiona la capacitatea sa maxima cu benzina de 98, are nevoie de kerosen, nimic altceva decat un alt fel de combustibil!

Florin Chilian/ septembrie 29, 2021/ Blog, Editoriale, Stiri/ 0 comments

Sintem energie! Ce ne blocheaza in a ne atinge adevaratul potential? Poate doar „calitatea combustibilului”.

Un avion nu poate functiona la capacitatea sa maxima cu benzina de 98, are nevoie de kerosen, nimic altceva decat un alt fel de combustibil!

Doar o schita cu ideile principale in stare bruta pentru mai tarziu.

Sintem energie in toate formele ei si atunci de ce sa nu putem accesa pentru a ne “ hrani” cu energia buna?!
Dar daca a existat mereu o solutie?!

Sintem energie! Ce ne blocheaza in a ne atinge adevaratul potential? Poate doar „calitatea” combustibilului. Un avion nu poate functiona la capacitatea sa maxima cu benzina de 98, are nevoie de kerosen, nimic altceva decat un alt fel de combustibil, un alt fel de benzina, o benzina „superioara”.

Florin Chilian in concert

Florin Chilian in concert

Nu poti cunoaste ceva, orice, cu adevarat decat strict in masura in care poti recunoaste.
Cumva am aflat acest adevar cu ceva vreme in urma. Nu pot spune mult timp in urma pentru ca, in opinia mea acest concept numit timp, nu prea se potriveste ca unitate de masura cu scala mult prea limitata de “subiectivul” mult sau putin.

Dar daca aceasta cunoastere profunda, adevarata tine de accesul la “mentalul colectiv” sau universal pentru a putea fi recunoscuta undeva mai adanc in fiinta umana decat acolo unde ca prim nivel mental de intelegere al “ realitatii” functioneaza “mintea”, creierul?
Cred ca este o posibilitate.

Sintem energie.
Sintem vibratie, electricitate si electromagnetism.

Organismul uman este echilibrat de sistemul energetic al celor 7 chakre principale si ale nenumaratelor celorlalte care ne nasc, compun si guverneaza. Aceate chakre nu sint altceva decat vortexuri energetice, meridiane de energie, electricitate, energie intr un cuvant. Cineva spunea ca aceste chacre sint de fapt gauri negre iar energia se naste la margine lor de vibratie…

Sa fie doar o intamplare faptul ca geniile din cercetarea genomului uman nu au reusit sa produca miracolul vietii intr-o eprubeta?!

In ciuda faptului ca celula fecundata era “hranita” cu absolut toata hrana pe care organismul mamei o putea oferi, divizare celuleor se oprea invariabil la a 80 multiplicare. Nimic nu se intrupa in existenta. Nu dobandea spirit pentru a fi.

Ce lipsea?!
Spre norocul nostru ca specie aceste “genii” nu au reusit sa afle.

Ce fel de “hrana” se mai poate gasi in organismul uman, hrana care indiferent de sexul purtator al sarcinii, pentru ca au “nascut” si barbatii mai nou, sa poata da nastere vieti cu tot ce inseamna aceasta viata?

Cu ce fel de energie putem “alimenta” acest vehicul care este pentru constiinta noastra organismul uman material?

Avem, cred eu, cateva lacate atat de adanc criptate in ADN ul nostru incat ne „condamna” sa ramanem ziditi in acest univers tridimensional de-a pururea. Recentele cercetari au relevat faptul ca universul are 11 dimensiuni. Studiile au demonstrat cu puterile noastre de acum ca in situatia in care Universul nu ar avea 11 dimensiuni ci mai putine acesta s-ar prabusi, nu s-ar putea sustine fizic ca existenta.

Nu stiu daca aceasta este ordinea dar cred ca unul dintre lacate este instinctul de conservare, de perpetuare a speciei. – instinctul sexual. Un alt lacat ma gandesc ca trebuie sa fie foamea. Nevoia teribil de instinctiva de a manca, de a ne hrani si mai cred ca un lacat este ceasul nostru biologic setat sa inceapa degradarea biologica inca de la nastere.

Oare chiar nu avem „cheile” potrivite pentru aceste lacate lasate ascunse chiar in interiorul nostru?!

Ce ne impiedica oare sa le accesam, sa desfacem lacatele si sa pornim pe drumul care ne-ar putea duce spre descoperirea intregului nostru potential?

Pentru ca un vehicul, si aici putem considera corpul uman un vehicul al constiintei, sa poata fi upgradat ar trebui sa umblam la motor in primul rand pentru ca mai apoi sa putem adapta corpul vehiculului la noile performante si cerinte ale motorului nu?!

Acum este de bun simt sa intelegem ca nu puten scoate „motorul”, creierul, afara din organism pentru a umbla la el si a-l face mai performant, iar mai apoi sa-l punem la loc pur si simplu asteptand sa vedem unde putem ajunge cu noua cofiguratie.

Norocul si sansa noastra este faptul ca „motorul” nostru a venit deja echipat din „fabrica’ cu echipari, configurari absolut uluitoare numai ca acestea sint codate, inchise, blocate de catre creatorii lui cu bariere aparent de nerezolvat.

Poate ca ne lipsesc numai cheile de decodificare ale acestor blocaje si poate ca intre aceste chei se regaseste si calitatea combustibilului.

98% junk ADN?!!!…
10% folosim din capacitatea creierului…
Sau cel putin asa ne spun onoratii “cercetatori”
21 g mai putin cantarim in momentul “mortii” indiferent de rasa, varsta, greutate etc…

21 de grame de energie de suflet, spirit, constiinta, sa fim cu adevarat. Sa fie aceste 21 de grame captive in kilogramele care ne definesc fiinta fizica in aceasta realitate?

Intrebarea este: Nu cumva limitarile pe nivel de energie reziduala a hranei solide, lichida etc cu care sintem conditionati sa ne “ hranim” acum la nivelul de constiinta actual al umanitatii, nu face altceva aceste limitari decat sa ne tina legati de material, de vibratia joasa, ale acestor procente 98% si 10%, conditionand astfel ramanerea in 2 si 10%.
Oare hrana asta solida, biologica ca material pentru ca si energia pura este biologica, oare nu aceasta hrana ne impiedica sa accesam restul de 98 si 90% din capacitatile noastre?
Oare nu aceasta este capcana?

Oare daca rezolvam aceasta problema a combustibilului si ne ridicam pe o treapta superioara de vibratie mai ales spirituala atunci mai avem nevoie oare sa ne temem de aceasta sperietoare grozava numita Inteligenta artificiala AI?

Eu cred ca AI , inteligenta artificiala nu va mai fi o problema pentru umanitate..

Uriasul progres tehnologic al societatii umane din ultimii 50/100 de ani nu poate fi explicat, in opinia mea, de o crestere, de o dezvoltare naturala a instinctului creator uman, mai ales ca acest salt tehnologic nu a fost dublat sau insotit macar de o crestere pe masura cat de cat calitativa, de o evolutie a spiritualitatii umane.

Mai cred ca sint fiinte – umane sau nu, ramane de vazut- care au rezolvat deja de ceva vreme problema „alimentarii” acestui motor al organismului uman  numit creier si pentru ca nu au nici un fel de motiv sa se teama de aceasta inteligenta artificiala au servit-o pe tava umanitatii pentru a le fi doar lor de folos.

0,7 volti are o celula umana. Parca nici o alta fiinta de pe pamant nu are incarcare electrica, nu?!

La cate celule sint in prganismul nostru generam milioane de volti in fiecare clipa. Minunata „baterie” nu?! Oare cui i-o folosi?! Noua se pare ca nu.

Frumoasa si utila capcana.

Mancam si ne alimentam organismul biologic cu materie solida, biologica.
Organismul nostru o ingereaza, o proceseaza si o serveste oragismui uman pentru a putea functiona.

Da ce fel de “calitate” are aceasta energie?!
Nu cumva este doar o energie tip deseu, reziduala rezultata din procesarea masei biologice si prin urmare o energie de o slaba calitate?!

Nu cumva aceasta energie slaba, reziduala ne limiteaza si ne conditioneaza sa ramanem in aceste limite biologice de 98 si 10 procente si nu ne permite accesul constient la integralitatea celor 21 de grame?

Exista energie buna si exista energie care nu face bine.
Bunaoara daca pornesti televizorul si priza are 220 volti curent alternativ acesta functioneaza foarte bine in limitele pe care producatorul le-a setat.
Daca insa alimentezi televizorul la 220 de volti curent continuu este posibil ca acesta sa nu porneasca deloc in cel mai bun caz, asta daca nu scoate fum si se arde de-a dreptul.

Oare noi ca organisme biologice dar cu chakre si meridiane energetice, cu un corp electric intreg, avand sarcina electrica pe fiecare celula in parte putem nu sintem similari unui televizor sau al unui computer in raport cu energia buna sau rea cu care ne putem sau atinge adevaratul potential?

Pentru noi ca oameni nu exista energie buna si energie nefolositoare?

Nu poti cunoaste ceva, orice, cu adevarat decat strict in masura in care poti recunoaste. Iar si iar…

De ce nu putem intra in, dar si pe frecventa, pe lungimea de unda a energiei universale a chakrelor a corpului nostru electric, a meridianelor ce ne compun pentru a ne putea “alimenta”, hrani cu acel tip de energie infinit superior energiei reziduale rezultat din procesarea organismului a masei biologice pe care o ingeram?

Este si aici o mare problema.

Daca nu esti pregatit mental, vibrational, energetic pentru asta este nu periculos ci extrem de riscant si periculos!

Acum…. Este, evident, o teorie de a mea si nimic mai mult dar daca am gandit-o insemna ca pe undeva ceva, ceva, este posibil, probabil realizabil.

Si daca nu este nimic din toate astea, atunci macar este o tema de gandite si de ce nu de cercetare.

Nu poti cunoaste ceva, orice, cu adevarat decat strict in masura in care poti recunoaste.

Am destule experiente, “intalniri”, trairi, comunicari poate cu tot ce nu ar trebui sa existe in realitatea asta imediata doar ca toate acestea au avut forme de manifestare fizica de la dilatari de timp la protectie imediata si efectiva a mea in partea unor entitati carora le am spus cu drag “ai mei” de a lungul existentei mele.

Deci:

Acum ceva vreme mi am ipus sa slabesc – pentru motivele gresite – cateva zeci de kg.
Am stat nemancat cca o luna de zile si asa am dat jos in jur de 25 kg manacnd numai apa, tigari si cafea.

A fost extrem de greu.
Am reusit dar fara sa pot aseza la locul ei corect in mine aceasta decizie dar mai ales fara motivele corecte si fara instrumentele potrivite nu aveam energie deloc, aveam stari de oboseala si de ameteala.
Ma temeam, si pe buna dreptate, sa conduc…
Deficit de atentie urias… Dormeam mult si ma trezeam extrem de obosit.
Pana si transpiratia imi miroaea ciudat, spre rau cumva…

Acum
La inceputul anuluo 2020, in primavara, reusind sa ma armonizez cumva cu o altfel de realitate, reusind sa intru intr-o frecventa corecta cu mintea am putut sta trei luni fara a manca nimic in afara de apa, tigari si cafea.

De data asta nivelele energetice erau extrem de sus si am reusit sa fac lucruri pe care le amanasem ani de zile ca munca fizica dar nu numai.

Cu toate ca am stat namancat circa 90 de zile am slabit numai 17 kg!

Data fiind energia mentala si fizica pe care o aveam si pe care o consumam zilnic, singura mea explicatie este ca ma “hraneam” din alta parte, cu o alt fel de hrana.

In 30 de zile slabisem 25 kg cu ani in urma gresind undeva cu ceva iar acum in 90 de zile am slabit numai 17 kg?!

Acum dormeam putin si ma trezeam extrem de odihnit pentru a o lua de la capat cu munca fizica si mentala. In perioada respectiva am citit circa 150 de carti.

Oare asta sa fie solutia pentru acceasrea celor 90 si 98 de procente care insotesc cele 21 de grame in realitate asta?

Acordarea cu altfel de energii universale, intrarea in rezonanta cu acestea si “ hranirea” organismului cu aceasta energie buna sa fie cheia?!

Nu poti cunoaste ceva, orice, cu adevarat decat strict in masura in care poti recunoaste…

Voi vedea.

Draft

Florin Chilian 6 mai 2021 Bucuresti

Share this Post

About Florin Chilian

În anul 1985, participând ca spectator la un concert Valeriu Sterian și Compania de sunet, în a cărui deschidere cânta Doru Stănculescu cu a sa melodie Shambala, se simte atras de înțelesurile acelei melodii care îi va schimba viața. Decide să renunțe la cariera sportivă și să învețe să cânte la chitară. Omul care i-a îndrumat primii pași în muzică a fost un prieten din copilărie, Marcel Condruz, care l-a învățat primele acorduri de chitară.[1][2] În cadrul liceului Matei Basarab a facut parte din brigada artistică. Apoi a înființat formația Rubin, participând ca voce și chitară, alături de Mirela Păun(voce și chitară), Adrian Năstase(chitară bas), Dan Cimpoieru(baterie). Cu Rubin și brigada artistică a câștigat Premiul I la Festivalul Național „Cîntarea României” între anii 1984 și 1987.[1][3] După treapta a 2-a, în 1985 și după renunțarea la sport, pentru a își asigura traiul s-a angajat ca tehnician la Valeriu Sterian.[1][3] Primul său concert solo pe o scenă a fost în 1986 la Clubul Universitas. Atunci Mircea Vintilă i-a împrumutat chitara sa în cadrul unui concert Mircea Vintilă și Valeriu Sterian.[2] În 2001, la 33 de ani, cu prețul unor mari sacrificii financiare personale, reușește să își lanseze primul album „Iubi - Interfața la realitate” care inițial a fost refuzat de toate casele de discuri din România. În cele din urmă reușește să îl pună pe piață cu ajutorul lui Romulus Arhire, la casa de discuri Soft Records. Albumul este foarte bine primit de publicul din zona underground. Cu ajutorul benevol al unui om pe care urma să-l cunoască după mulți ani (Teodorescu Alexandru a.k.a. „Oase” din Buzău ) albumul a devenit foarte cunoscut în lumea underground, Florin Chilian fiind solicitat pentru primul său concert ca artist profesionist în București în anul 2002. Totuși albumul, la epoca sa, nu a fost difuzat de rețelele de radio și televiziune. El conține hiturile „Iubi” și „Chiar dacă”. În 2004 semnează un contract cu casa de discuri Roton iar în luna septembrie a aceluiași an lansează cel de-al doilea album „Zece Porunci, raport despre starea națiunii, 1989-2004. Primul pas”, album ce conține hit-ul „Zece”. Albumul este bazat pe interpretarea muzical-laică a celor 10 Porunci biblice, Florin Chilian fiind primul și singurul om care a pus Cele zece porunci pe muzică, de 2000 de ani încoace. Timp de 4 ani, rețelele de radio și televiziune au refuzat difuzarea melodiei „Zece” pe motiv ca acest tip de muzică, doar voce și pian, „țineau de secolul XVI”.[5] Aceasta până când Giovanni Francesco, managerul canalului MTV România, a decis să difuzeze melodia „Zece” cu riscul de a-și pierde funcția. Succesul a fost instantaneu, melodia Zece ajungând pe prima poziție a topurilor MTV pentru o lungă perioadă de timp. Piesa „Zece” a reușit pâna la urmă să fie difuzată pe toate canalele de radio și TV iar pe YouTube este prima melodie românească ce a reușit să facă primul milion de vizualizări și să atingă ulterior peste 10 milioane de vizualizări.[5] Artistului i se conferă „Discul de aur” și „Discul de platină” pentru vânzari de către casa de discuri Roton.[6] În 2007 reediteaza primul album „Iubi - Interfață la realitate” și, la o lună de la lansare, i se conferă „Discul de aur” și „Discul de platină” pentru vânzări de către casa de discuri Roton.[7][8][9] În iunie 2010 lansează cel de-al treilea album „Autistul, nu-l mai goniți pe Brâncuși!”, album care în scurt timp atinge un nivel record de vânzari. Artistului i se conferă „Discul de aur” și „Discul de platină” pentru vânzări de către casa de discuri Roton. [10] În anul 2015 reziliază contractul cu Roton. Își creează propria casă de discuri cu ajutorul artistei Alina Manole. În 2017, lansează albumul „Pre@Clasic” la editura „Luna PR & Events”.[11] Pre@Clasic este o reinterpretare a muzicii clasice, albumul fiind gândit și scris în totalitate pentru cvartet de corzi - muzică de cameră și voce. Prin acest album, el inventează un nou gen muzical ce îmbină pop-ul cu muzica preclasică.[12][13] Între anii 2005-2009, la sugestia lui Florian Pittiș, a prezentat la Radio România Tineret o emisiune tip talk-show.[14] Între anii 2007-2009, la invitația lui Marius Tucă, a avut propria rubrică în Jurnalul Național, semnând săptămânal un editorial.[15] A mai semnat editoriale în ziarul Cotidianul. Florin Chilian este cunoscut drept unul dintre artiștii români care s-a implicat activ și constant în numeroase acte de caritate, mare parte din câștigurile obținute prin muzică fiind donate celor care aveau nevoie.[16][16] [17] [18] [19] [20][21] Pentru totalitatea operelor sale muzicale este compozitor, textier și interpret.[22] Este membru al Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România și din Marea Britanie.[23]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*