Raymond Vancu o rusine pentru cultul lui. Un hot ordinar cu Evanghelia in gura.

Florin Chilian/ martie 30, 2019/ Blog/ 3 comments

Later update
Florin Chilian operatie 26 martie 2012

Florin Chilian operatie 26 martie 2012

Pentru Raymond Vancu ranile mele de la maini, sangele care-mi tasnea din operatia manii stangi pentru a aduna cantand in concerte banii care l-au ajutat sa nu ramana pe drumuri atinci cand ANAF-ul i-a pus sechestru asigurator pe casa, bani cu ajutorul carora a organizat o petrecere fastuoasa la Biserica Penticostala din Bucuresti erau “Simple hartii”…

Au fost circa 18 interventii chirurgicale la mana stanga, un an am avut interzis sa apuc orice cu mana stanga si toate acestea pentru niste bilete, dupa cum zice Raymond Vancu…

Mesaje Raymond Vancu datorie miercuri 3 aprilie 2019

Mesaje Raymond Vancu datorie miercuri 3 aprilie 2019

Mesaje Raymond Vancu recunoastere datorie miercuri 3 aprilie 2019

Intotdeauna fariseii, mincinorii, cei care jura stramb pe Dumnezeu tin mai mult la imaginea pe care o au si aproape deloc la ce “propavaduiesc” cu minciunile lor.

De curand primesc un telefon de la Raymond Vancu

Dupa ce imi “interzice sa-l sun”… ma suna el si-mi “explica situatia” lui… Cum ca este adevarat dar… ca am dreptate, insa… Ca parintii lui…

Pai pe acestia, oameni batrani cu frica lui Dumnezeu am incercat eu sa ii protejez de-a lungul anilor… ii spun:

Mesaje Raymond Vancu datorie miercuri 3 aprilie 2019

Mesaje Raymond Vancu datorie miercuri 3 aprilie 2019

FC – Esti doar un hot, un profitor in numele Domnului si un fals credincios care se foloseste de Dumnezeire pentru propriul meschin beneficiu.
In locul tau nu mi-as mai face semnul Crucii niciodata de teama sa nu-mi intepeneasca mana care minte si fura.
Sa te ajute Dumnezeu pe cata dreptate ai!
Raymond Vancu – “Domnul sa te binecuvânteze Florin dragă !…. Eu îți urez sănătate si sa ai spor în toate!
Tot ce am lucrat pentru tine am lucrat cu drag și nu-mi pare rău… Mai mult decât atât, te-am lăudat toți anii aceștia peste tot…. Chiar și atunci când ma denigrai, eu  vorbeam de tine numai la superlativ!
Îmi cer iertare pentru tot ce te-am supărat și îmi pare rău, că pentru niște hârtii, ai aruncat la cos toate lucrurile frumoase realizate impreuna în trecut!
Sper ca în viitor să-mi revin financiar (ca în viata multe se pot întâmpla… ) și sa pot să-ți dau tot ceea ce consideri ca îți datorez.!…
Domnul sa lucreze după Sfântă voia Lui!
Multă sănătate! “
si nu renunta, revenind cu mesaje…
Raymond Vancu – “Asa este!… Ai dreptate, eu sunt vinovatul principal !!!….
Sunt încredințat ca Dumnezeu ma va ajuta sa nu rămân dator nimănui în viata asta pe care o mai am de trăit, inclusiv tie!…
Îmi cer iertare și îmi doresc ca să nu rămână situația nerezolvata în ce ma privește, prima data pe mine!…. Știu ca de-ocamdata cuvintele mele nu “îți țin de cald” asa ca ma opresc aici… și nădăjduiesc ca Dumnezeu sa ma ajute și în încercarea asta deosebit de grea  pt mine, dar care, cred cu tărie, ca” nimic nu e prea greu pt Dumnezeu!…
Toate cele bune!”
Florin Chilian operatie

Florin Chilian operatie

Mesaje Raymond Vancu datorie miercuri 3 aprilie 2019

Mesaje Raymond Vancu datorie miercuri 3 aprilie 2019

Mesaje Raymond Vancu datorie miercuri 3 aprilie 2019

Mesaje Raymond Vancu datorie miercuri 3 aprilie 2019

Mesaje Raymond Vancu datorie miercuri 3 aprilie 2019

 

Acum ce sa sper, ce sa spun?!
Il stiu mincinos, profitor, las si manipulator.
Sper sa ii dea Dumnezeul lui mintea si puterea de a-si respecta cu adevarat cultul penticostal si cuvantul dat, toate in numele uni Dumnezeu pe care, din punctul meu de vedere L-a inselat pena acum…
Florin Chilian
Raymond Vancu un hot pocait

Raymond Vancu un hot pocait

Ce ti-e si cu muzica asta… Norocul meu cu Base:)))
Zece a fost refuzata cu inversunare 2 ani de catre toti oamenii de radio din Romania cu “argumente” gen: *Ce p.la mea ba, te crezi Bach?!
Dar ce crezi ca tot secolul XVI este?! Ce cacat e piesa asta numai cu pian si voce? Suntem in alt secol deja!…”etc
In afara unor oameni apropiati pe care ii numar pe degete, oameni care au spus de la primele note ca piesa Zece o sa rupa tot, nici macar muzicienii cu care am lucrat nu au crezut in ea. Toti auzeau tobe, cinele, viori, bass… Ultimul meu argument al meu au fost banii. Cine te plateste ma?!
Tu zice hotul pocait.

Atunci o faci asa cum zic eu sa o faci si punct.

Abia dupa ce i-a trimis-o lui Bogdan Pavlica la radio si-a schimbat parerea imbecilul praduitor, ca asa fac unii “muzicieni” din Romania care’s cu Dumnezeu in gura – pocaiti fiind – in sculare si-n culcare. Domnul Raymond Vancu il stiti ca a cantat la Proconsul, a facut el ce a facut si a “uitat” sa plateasca la fisc cate ceva si cum fiscul i-a pus sechestru pe casa urmand sa i-o confiste pentru neplata TVA-ului de pe firma sub numele careia functiona studioul, am fost singurul care i-a dat bani pentru achitarea datoriei, sa nu ramana pe drumuri cu sotia si doi parinti batrani.

A mai facut pocaitul la el la biserica o serbare de Craciun pentru a onora pe Domnul si spiritul Craciunului si tot eu l-am ajutat cu bani ca deh… nu avea omul…

A fugit in Canada si praful s-a ales odata ajuns acolo de casnicia lui iar cand l-am intrebat de datorie mi-a spus ca banii aia care I-au salvat familia i se cuvin… pai si Dumnezeu…il intreb eu?!…

La pocaiti si Dumnezeu are pretul lui am inteles eu.

A dormit pe sub scari de bloc prin Canada o vreme si acum, odata intors in tara propavaduieste iar “Cuvantul Domnului” pe la adunarile pocaitilor.

Nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i pute domnului Raymond Vancu doar ca il gasesc eu desi prieteni de-ai lui intre care si Marcel Pavel, Bodo m-au rugat sa-l inteleg ca a avut parte numai de nenorociri in Canada si sa-l iert.

Eu cantam operat la mana stanga atunci, cam 18 interventii am avut la degetul mediu si coboram de pe scena plin de sange iar ala imi spune ca i se cuvenea durerea aia atroce…

Florin Chilian operatie 26 martie 2012

Florin Chilian operatie 26 martie 2012

Ma ocup eu de el, nici o grija!

Altfel singura regula in showbizul romanesc este ca nu exista nici o regula.

Norocul meu cu Basescu, care Basescu a mai stat si p-acasa de a avut-o pe Ioana dar mai ales sansa mea a fost Giovanni Francesco de la MTV pe atunci care a castigat un pariu, salariul lui pe doua luni pus la bataie, cu seful lui de atunci, Anghel parca.

Asa a ajuns Zece sa schimbe obiceiurile de nunta din Romania dupa doi ani si sa fie cantat de 100.000 de oameni la Forza Zu in Bucuresti, zece ani mai tarziu, la 12 ani de cand fusese lansata pe albumul Zece Porunci – Raport Despre Starea Națiunii 1989-2004. Primul Pas lansat de Paste in 2004.

Si acum ma intreaba oamenii cum am facut.
Pe cuvant, adevarul este ca nu am facut nimic desi am facut tot ce a tinut de mine sa-l fac public, atat eu cat si Catalin Muraru de la Roton, ba chiar d.nul Ilie Nastase a incercat la un moment dat sa intervina la radio pentru el – asa cum mi-a spus un prieten care daca a mintit atunci, atunci mint si eu acum. Raspunsul omului de radio a fost: Bine, il dau dar imi dau demisia si plec de la radioul tau.
Normal ca nu s-a dat la radio:)))

Rabdare si tutun, nici un alt fel de argument nu a tinut in fata nimanui.

Toti cei care ma intreaba ce si cum trebuie sa stie si sa accepte ca muzica lor, odata facuta nu mai este a ta decat ca o fireasca datorie pe care o ai fata de ea si anume aceea de a o face cunoscuta.

Da ca se plang ca in vacarmul din jur plin cu muzici de 2 bani, nu reusesc sa se faca auziti, atunci este si vina lor pentru ca nu au gasit calea, modalitatea de comunicare.

Rabdare, tutun si putin noroc. O poveste de dragoste in cazul meu a fost sansa mea.

Nu am nici un alt merit.

Share this Post

3 Comments

  1. Vezi ce fac cei din precariat? Nu ma mir! “Zece” este geniala, una dintre cele mai bune piese scrise de un roman.
    Ala nu stie ca Beatles a venit cu influente simfonice in 1965, in piesa “In my life”, iar un pic mai tirziu, au urmat Procol Harum, King Crimson, Nice, E L & P, Pink Floyd, Yes, Gentle Giant etc.. Chiar si Deep Purple a avut o astfel de experienta in 1970. Bine, era un alt timp si alte generatii, mult peste cele care exista astazi, dar, in ciuda tuturor caderilor, inca dispunem de un public elevat. Si prin vest trupele vechi vind biletele in minute. si aici intra chiar King Crimson, deoarece generatiile vechi nu au treaba cu gunoiul pe care-l scot cei noi.

  2. “A dormit pe sub scari de bloc prin Canada o vreme si acum, odata intors in tara propavaduieste iar “Cuvantul Domnului” pe la adunarile pocaitilor.”

    Asta are un mare merit, pentru ca s-a intors. Fudulii nu se intorc si prefera sa sufere orice, numai sa nu ajunga in situatia ca cineva sa le spuna ca n-au reusit! La noi, inca se traieste din prostiile cu vestul luminos, unde ploua cu salam si se calca pe parmezan, desi totul este praf si pulbere! Daca te vei uita la lista tarilor unde s-au dus romanii nu poti decit sa te crucesti! Au preferat si Etiopia sau Vietnam, numai sa nu se intoarca.

  3. Nu stiu daca ai auzit de ei!
    -https://www.youtube.com/watch?v=_eDCohREvG0

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*