iohannis 17 dosare penale – Recunosc cinstit: Au fost imbecili.

Florin Chilian/ noiembrie 7, 2018/ Blog/ 2 comments

iohannis 17 dosare penale – Recunosc cinstit fara patima, remuscari ori intentii revansarde dar cu parere de rau ca cei care l-au „montat” in functia de presedinte facand astfel ca legile care guverneaza statistica sa fie anulate dar si toti cei ce au votat cu acest venal in functia de presetinte al Romaniei au fost imbecili.

Intre noi fie vorba „montatorii” au recunoscut asta de multa vreme. De cativa ani doar incearca sa limiteze dezastrul.

17 dosare deschise la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia l-au vizat pe Klaus Iohannis

Z.P. | 2018-11-07 13:35

17 dosare deschise la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia l-au vizat pe Klaus Iohannis, potrivit unui document prezentat de România TV. Potrivit documentelor obţinute de România TV, două dintre dosare au fost clasate cu puțin timp înainte ca Iohannis să-și preia mandatul de președintele al României.

Dosarele penale care l-au vizat pe Klaus Iohannis au revenit în actualizate după ce ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, la momentul în care a anunţat că a cerut revocarea procurorului Augustin Lazăr de la conducerea Ministerului Public, că în dosarul de candidatură al acestuia apărea şi o ordonanţă de clasare a unui dosar care îl viza pe şeful statului. Dosarul respectiv fusese clasat în vremea în care Augustin lazăr era procuror şef al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia

17 dosare deschise la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia l-au vizat pe Klaus Iohannis, potrivit unui document prezentat de România TV. Potrivit documentelor obţinute de România TV, două dintre dosare au fost clasate cu puțin timp înainte ca Iohannis să-și preia mandatul de președintele al României. Dosarele penale care l-au vizat pe Klaus Iohannis au revenit în actualizate după ce ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, la momentul în care a anunţat că a cerut revocarea procurorului Augustin Lazăr de la conducerea Ministerului Public, că în dosarul de candidatură al acestuia apărea şi o ordonanţă de clasare a unui dosar care îl viza pe şeful statului. Dosarul respectiv fusese clasat în vremea în care Augustin lazăr era procuror şef al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia

 

 

IOHANNIS, INGROPAT IN DOSARE – Presedintele Klaus Iohannis a avut 17 dosare la Parchetul Curtii de Apel Alba Iulia de unde Augustin Lazar a fost promovat in functia de Procuror General. Cauzele au vizat presupuse infractiuni de abuz in serviciu, fals, complicitate la inselaciune, conflict de interese sau tainuire. Doua dosare au fost inchise dupa ce Iohannis a castigat alegerile prezidentiale (Document)

Luni, 12 noiembrie 2018 16:58 | Scris de Valentin BUSUIOC | pdf | print | email

https://www.luju.ro/dezvaluiri/evenimente/iohannis-ingropat-in-dosare-presedintele-klaus-iohannis-a-avut-17-dosare-la-parchetul-curtii-de-apel-alba-iulia-de-unde-augustin-lazar-a-fost-promovat-in-functia-de-procuror-general-cauzele-au-vizat-presupuse-infractiuni-de-abuz-in-serviciu-fals-complicit

Presedintele Klaus Iohannis (foto stanga)a fost vizat de nu mai putin de 17 dosare la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia, 16 dintre ele fiind incepute pe vremea cand institutia a fost condusa de Augustin Lazar (foto dreapta) – intai ca procuror general adjunct (2001-2012), apoi ca procuror general (2013-2016).

Totusi, niciuna dintre solutii nu a fost adoptata, semnata, confirmata sau infirmata de Lazar, reiese din raspunsul PCA Alba Iulia (vezi facsimil) adresat jurnalistei Berta Popescu, de la Antena 3. Documentele au fost prezentate duminica, 11 noiembrie 2018, in emisiunea „Sinteza zilei”, realizata de Mihai Gadea.

Singurul dosar care a ajuns la PCA Alba dupa plecarea lui Lazar de la conducerea acestui parchet este cel deschis ca urmare a plangerii inaintate de catre Lumea Justitiei, privind dobandirea frauduloasa, de catre sotii Klaus si Carmen Iohannis, a casei pierdute definitiv in procesul civil ce s-a incheiat in 2017, dosar declinat la PICCJ (click aici pentru a citi).

In alta ordine de idei, Parchetul Curtii de Apel Alba i-a inchis lui Werner doua dosare in perioada dintre castigarea alegerilor si preluarea mandatului prezidential: unul pe 20 noiembrie, iar celalalt pe 5 decembrie 2014.

Iata lista dosarelor lui Klaus Iohannis de la PCA Alba Iulia:

„1) Dosarul nr. 66/P/2001, la care s-a conexat dosarul nr. 58/P/2003 al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia, in care prin rechizitoriul din 15.12.2003 s-a dispus trimiterea in judecata a inc. ML – secretar al Primariei Comunei Porumbacu de Jos – pentru comiterea infractiunilor de fals intelectual si abuz in serviciu contra intereselor persoanelor. Totodata, s-a dispus disjungerea cauzei in legatura cu numitul Iohannis Klaus Werner si trimiterea acesteia Parchetului de pe langa Judecatoria Sibiu, in vederea efectuarii de cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de instigare la fals, uz de fals si marturie mincinoasa.

Va comunicam o copie, in extras, de pe acest rechizitoriu, cu precizarea ca nu a fost intocmit / semnat / confirmat de dl. procuror general Augustin Lazar.

Din verificarile administrative, a rezultat ca Parchetul de pe langa Judecatoria Sibiu a trimis dosarul la Parchetul de pe langa Tribunalul Sibiu, care la randul sau si-a declinat competenta de solutionare in favoarea Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism Bucuresti.

2) Dosarul nr. 86/P/2001, in care prin rezolutia din 16.11 2011 s-a dispus neinceperea urmaririi penale fata de primarul municipiului Sibiu, numitul Iohannis Klaus Werner pentru comiterea infractiunii de abuz in serviciu contra intereselor publice, constand in aceea ca in calitate de primar ar fi dispus restituirea catre 4 cetateni straini a unui imobil cerut in baza Legii nr. 112/1995.

Solutia nu a fost atacata cu plangere contra solutiei.

3) Dosarul nr. 263/P/2005, in care s-a dispus prin ordonanta din 13.10.2005 declinarea cauzei in favoarea DNA – Serviciul Teritorial Alba. Cauza viza pretinsa savarsire de catre un judecator al Judecatoriei Sibiu si de catre numitul Iohannis Klaus Werner a infractiunilor de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor si trafic de influenta vizand un schimb de terenuri.

4) Dosarul nr. 42/P/2006, in care s-a adoptat la 26.07.2006 ordonanta de declinare a competentei de solutionare a cauzei vizand infractiuni de fals intelectual, complicitate la inselaciune, uz de fals, tainuire si abuz in serviciu contra intereselor publice pretins a fi comise, in grup organizat, de invinuitii BRG, Iohannis Klaus Werner s.a. in favoarea DIICOT – Structura Centrala; faptele ar fi constat in falsificarea mai multor certificate de mostenitor ce ar fi fost folosite ulterior pentru retrocedarea unor imobile catre persoane fizice prin dispozitia primarului Municipiului Sibiu.

Va comunicam o copie de pe aceasta ordonanta.

5) Dosarul nr. 126/P/2006, format in baza adresei DNA – Serviciul Anticoruptie Alba Iulia nr. 19/VIII/I/2006 din 10.04.2006.

In acest dosar, s-a adoptat rezolutia din 30.06.2006, prin care s-a dispus scoaterea de sub urmarirea penala fata de invinuita TMI pentru infractiunea de fals in inscrisuri sub semnatura privata si declinarea cauzei in favoarea Parchetului de pe langa Judecatoria Sibiu pentru infractiunea de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, fapta care ar consta in aceea ca acesta (n.r. Iohannis), in calitate de primar, nu ar fi respectat prevederile legale cu privire la restituirea unui imobil din Sibiu apartinand unor persoane fizice.

Nu s-a inceput urmarirea penala fata de Iohannis Klaus Werner.

Nu s-a formulat plangere impotriva solutiei.

Va comunicam in copie rezolutia nr. 126/P/2006.

6) Dosarul nr. 392/P/2006, in care prin rezolutia din 22.01.2007, s-a dispus neinceperea urmaririi penale fata de Iohannis Klaus Werner sub aspectul comiterii infractiunilor de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor si abuz in serviciu contra intereselor publice. Cauza viza emiterea unei dispozitii de retrocedare a unui imobil situat in municipiul Sibiu. In adoptarea solutiei, s-a retinut ca emiterea dispozitiei de catre primar s-a realizat in baza unei hotarari a instantei civile.

Nu s-a inceput urmarirea penala in cauza.

Nu exista date ca s-a formulat plangere impotriva acestei solutii.

7) Dosarul nr. 417/P/2006 – preluat de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sibiu, unde a fost inregistrat sub nr. 1693/P/2006.

Prin ordonanta din 15.12.2006, s-a dispus declinarea competentei de solutionare a cauzei privind pe Iohannis Klaus Werner s.a. in favoarea Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism.

8) Dosarul nr. 419/P/2006 – trimis spre preluare de catre Parchetul de pe langa Judecatoria Sibiu sub nr. 2767/P/2006, unde a ajuns urmare a declinarii dispuse de DNA prin ordonanta nr. 154/P/2006 din 13.09.2006.

Prin rezolutia din 21.12.2006 al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia, s-a dispus confimarea propunerii de neincepere a urmaririi penale fata de Iohannis Klaus Werner sub aspectul comiterii infractiunii de abuz in serviciu contra intereselor publice, fapta ce ar fi constat in aprobarea de catre Consiliul Local a unui referat intocmit de catre primarul Municipiului Sibiu pentru a se perfecta un schimb de terenuri.

Nu s-a formulat plangere impotriva solutiei.

9) Dosarul nr. 844/P/2009 al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia – format ca urmare a declinarii competentei de catre DNA prin ordonanta nr. 270/P/2006 a acestei unitati.

Prin rezolutia din 17.02.2010 a Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia, s-a dispus scoaterea de sub urmarirea penala fata de invinuitii BRG s.a. si neinceperea urmaririi penale fata de Iohannis Klaus Werner pentru savarsirea infractiunilor de neglijenta in serviciu.

Impotriva acestei solutii nu s-a formulat plangere.

Va comunicam o copie a acestei rezolutii.

10) Dosarul nr. 520/P/2010, in care s-a dispus prin ordonanta din 25.10.2010 declinarea cauzei la DNA – Serviciul Anticoruptie Alba Iulia pentru efectuarea de cercetari penale fata de Iohannis Klaus Werner pentru infractiunea prev de art. 13/2 din Legea nr. 78/2000 (n.r. abuz in serviciu sau de uzurpare a functiei, daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit) rap. la art. 13 lit. b) din OUG nr. 43/2002.

11) Dosarul nr. 64/P/2011, in care prin ordonanta din 4.02.2011 a Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia s-a dispus neinceperea urmaririi penale fata de Iohannis Klaus Werner sub aspectul pretinsei savarsiri a infractiunilor de fals intelectual si neglijenta in serviciu si declinarea competentei catre Parchetul de pe langa Judecatoria Sibiu pentru efectuarea de cercetari fata de alte persoane.

12) Dosarul nr. 89/P/2011, in care prin rezolutia din 16.02.2011 s-a dispus neinceperea urmaririi penale cu privire la savarsirea de catre Iohannis Klaus Werner a infracitunilor de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, abuz in serviciu contra intereselor publice si conflict de interese, fapte care ar fi constat in aceea ca in calitate de primar ar fi initiat declararea unui recurs civil in care ar fi avut interese personale.

Solutia a fost comunicata petentului.

Nu s-a formulat plangere impotriva solutiei.

13) Dosarul nr. 702/P/2011, in care prin rezolutia din 25.01.2012 s-a dispus neinceperea urmaririi penale fata de Iohannis Klaus Werner, primar al Municipiului Sibiu, sub aspectul pretinsei savarsiri a infractiunilor de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor si abuz in serviciu contra intereselor publice, fapte care ar fi constat in aceea ca in baza unor certificate de urbanism false, primarul ar fi emis autorizatii de construire nelegale pentru imobile situate pe strada Teilor din Sibiu.

Impotriva solutiei au formulat plangere petentii, care a fost respinsa prin rezolutia nr. 97/II/2/2011 a procurorului general al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia, solutie mentiunta prin sentinta penala nr. 76/5.06.2012 a Curtii de Apel Alba Iulia (dosar nr. 249/57/2012).

14) Dosarul nr. 411/P/2013, la care a fost conexat si dosarul nr. 489/P/2016 al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia, in care prin referatul nr. 411/P/2013 din 1.10.2013 s-a propus preluarea cauzei de catre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

La 23.10.2013, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a comunicat ca dosarul a fost preluat de aceasta unitate.

15) Dosarul nr. 595/P/2014, in care prin ordonanta din 20.11.2014 s-a dispus clasarea cauzei vizand plangerea penala formulata de petentul MMA sub aspectul savarsirii de catre Iohannis Klaus Werner si numitul KH a infractiunii prev. de art. 3 din OUG nr. 31/2002 (n.r. initierea sau constituirea unei organizatii cu caracter fascist, rasist ori xenofob, aderarea sau sprijinirea, sub orice forma, a unui astfel de grup), fapta ce ar consta in aceea ca numitul Iohannis KW impreuna cu alte persoane de etnie germana ar fi membri ai unei organizatii cu caracter fascist, respectiv Forumul Democrat al Germanilor din Romania.

Dosarul s-a format ca urmare a declinarii dispuse de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie prin ordonanta nr. 385/P/2014 din 16.10.2014.

Solutia a fost comunicata petentului.

Impotriva acestei solutii nu s-a formulat plangere.

16) Dosarul nr. 625/P/2014, in care prin ordonanta din 5.12.2014 s-a dispus clasarea plangerii formulate de SE pentru savarsirea infractiunilor de inselaciune, fals in inscrisuri sub semnatura privata, uz de fals, fals in declaratii, abuz in serviciu. Totodata, s-a dispus declinarea in favoarea Parchetului depe langa Tribunalul Sibiu a plangerii penale formulate de petenta cu privire la acuzatii de retrocedari ilegale a unor imobile dispuse de numitul Iohannis Klaus Werner in calitate de primar.

Precizam ca plangerea penala formulata de petenta il viza si pe Iohannis Klaus Werner si a fost depusa la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, DNA si Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Solutia a fost comunicata petentei. Aceasta nu a formulat plangere impotriva ordonantei nr. 625/P/2014 a Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia.

17) Dosar penal nr. 715/P/2018, in care s-a dispus declinarea in favoarea Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a competentei de solutionare a cauzei avand ca obiect infractiunile mentionate in denuntul formulat de SC Jurindex Media SRL.

Precizam ca nicio solutie din cele prezentate mai sus nu a fost adoptata / semnata / confirmata / infirmata de domnul procuror general Augustin Lazar”.

Share this Post

About Florin Chilian

În anul 1985, participând ca spectator la un concert Valeriu Sterian și Compania de sunet, în a cărui deschidere cânta Doru Stănculescu cu a sa melodie Shambala, se simte atras de înțelesurile acelei melodii care îi va schimba viața. Decide să renunțe la cariera sportivă și să învețe să cânte la chitară. Omul care i-a îndrumat primii pași în muzică a fost un prieten din copilărie, Marcel Condruz, care l-a învățat primele acorduri de chitară.[1][2] În cadrul liceului Matei Basarab a facut parte din brigada artistică. Apoi a înființat formația Rubin, participând ca voce și chitară, alături de Mirela Păun(voce și chitară), Adrian Năstase(chitară bas), Dan Cimpoieru(baterie). Cu Rubin și brigada artistică a câștigat Premiul I la Festivalul Național „Cîntarea României” între anii 1984 și 1987.[1][3] După treapta a 2-a, în 1985 și după renunțarea la sport, pentru a își asigura traiul s-a angajat ca tehnician la Valeriu Sterian.[1][3] Primul său concert solo pe o scenă a fost în 1986 la Clubul Universitas. Atunci Mircea Vintilă i-a împrumutat chitara sa în cadrul unui concert Mircea Vintilă și Valeriu Sterian.[2] În 2001, la 33 de ani, cu prețul unor mari sacrificii financiare personale, reușește să își lanseze primul album „Iubi - Interfața la realitate” care inițial a fost refuzat de toate casele de discuri din România. În cele din urmă reușește să îl pună pe piață cu ajutorul lui Romulus Arhire, la casa de discuri Soft Records. Albumul este foarte bine primit de publicul din zona underground. Cu ajutorul benevol al unui om pe care urma să-l cunoască după mulți ani (Teodorescu Alexandru a.k.a. „Oase” din Buzău ) albumul a devenit foarte cunoscut în lumea underground, Florin Chilian fiind solicitat pentru primul său concert ca artist profesionist în București în anul 2002. Totuși albumul, la epoca sa, nu a fost difuzat de rețelele de radio și televiziune. El conține hiturile „Iubi” și „Chiar dacă”. În 2004 semnează un contract cu casa de discuri Roton iar în luna septembrie a aceluiași an lansează cel de-al doilea album „Zece Porunci, raport despre starea națiunii, 1989-2004. Primul pas”, album ce conține hit-ul „Zece”. Albumul este bazat pe interpretarea muzical-laică a celor 10 Porunci biblice, Florin Chilian fiind primul și singurul om care a pus Cele zece porunci pe muzică, de 2000 de ani încoace. Timp de 4 ani, rețelele de radio și televiziune au refuzat difuzarea melodiei „Zece” pe motiv ca acest tip de muzică, doar voce și pian, „țineau de secolul XVI”.[5] Aceasta până când Giovanni Francesco, managerul canalului MTV România, a decis să difuzeze melodia „Zece” cu riscul de a-și pierde funcția. Succesul a fost instantaneu, melodia Zece ajungând pe prima poziție a topurilor MTV pentru o lungă perioadă de timp. Piesa „Zece” a reușit pâna la urmă să fie difuzată pe toate canalele de radio și TV iar pe YouTube este prima melodie românească ce a reușit să facă primul milion de vizualizări și să atingă ulterior peste 10 milioane de vizualizări.[5] Artistului i se conferă „Discul de aur” și „Discul de platină” pentru vânzari de către casa de discuri Roton.[6] În 2007 reediteaza primul album „Iubi - Interfață la realitate” și, la o lună de la lansare, i se conferă „Discul de aur” și „Discul de platină” pentru vânzări de către casa de discuri Roton.[7][8][9] În iunie 2010 lansează cel de-al treilea album „Autistul, nu-l mai goniți pe Brâncuși!”, album care în scurt timp atinge un nivel record de vânzari. Artistului i se conferă „Discul de aur” și „Discul de platină” pentru vânzări de către casa de discuri Roton. [10] În anul 2015 reziliază contractul cu Roton. Își creează propria casă de discuri cu ajutorul artistei Alina Manole. În 2017, lansează albumul „Pre@Clasic” la editura „Luna PR & Events”.[11] Pre@Clasic este o reinterpretare a muzicii clasice, albumul fiind gândit și scris în totalitate pentru cvartet de corzi - muzică de cameră și voce. Prin acest album, el inventează un nou gen muzical ce îmbină pop-ul cu muzica preclasică.[12][13] Între anii 2005-2009, la sugestia lui Florian Pittiș, a prezentat la Radio România Tineret o emisiune tip talk-show.[14] Între anii 2007-2009, la invitația lui Marius Tucă, a avut propria rubrică în Jurnalul Național, semnând săptămânal un editorial.[15] A mai semnat editoriale în ziarul Cotidianul. Florin Chilian este cunoscut drept unul dintre artiștii români care s-a implicat activ și constant în numeroase acte de caritate, mare parte din câștigurile obținute prin muzică fiind donate celor care aveau nevoie.[16][16] [17] [18] [19] [20][21] Pentru totalitatea operelor sale muzicale este compozitor, textier și interpret.[22] Este membru al Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România și din Marea Britanie.[23]

2 Comments

  1. Oricum,nu puteam si nu aveam de unde să fi ales ceva bun. Din rahat nu faci nici,ca nu ai cum

  2. Acuma, nu-i bai. Putem vota inculta si scapam de ‘corupt.. Nu?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*