EMADI Top srl – O surpriza mai mult decat placuta!

Florin Chilian/ mai 28, 2018/ Blog/ 0 comments

Florin Chilian - EMADI Top SRL

Florin Chilian – EMADI Top SRL

Multumesc EMADI, Elena si Madalina, pentru bucuria sarbatorii celei de a doua zi de Rusalii.

Potrivit legendelor ielele sau Rusaliile sunt fiinţe fantastice, care umblă prin văzduh şi pot lua minţile oamenilor dacă nu respectă ziua. Rusaliile, cunoscute sub diferite nume – iele, zâne, şoimane, împărătesele-văzduhului, ursoaice – umblă îmbrăcate în alb, iar locurile în care dansează rămân arse şi neroditoare.

De data aceasta nu au fost imbracate in alb zanele mele si nici prin vazduh nu au venit si cu taxiul si inca de doua ori pentru ca prima data am uitat sa le rog sa facem un selfie, asa ca au revenit.

Eu cu *piticii mei cautam zilele trecute un furtun extensibil pentru mica gradina de pe balcon. Nu va povestesc… Lucrare mareata cu sistem de irigare, rezervoare, etc…

Am gasit unul la Emag dar cum sint eu cam ciufut si inca tin la micile afaceri alor nostri, am vrut sa evit comanda pe colosul online si am cautat direct furnizorul, incercand sa ajut cat de cat business-urile romanesti Am gasit la Emadi si am si facut comanda. Toate bune si frumoase doar ca de aici au inceput surprizele, dintre cele mai placute.

Emadi Top SRL Vineri seara am facut comanda si ca niciodata, putin mai tarziu, am si fost sunat de la magazin pentru livrare – de catre Elena, dupa cum aveam sa aflu chiar astazi.

Emadi Top SRL

Emadi Top SRL Elena Asadar nu numai ca micii nostri intreprinzatori lucreaza pentru noi si implicit pentru familiile lor in weekend, dar sint si extrem de amabili. Elena m-a intrebat despre cat de urgenta este nevoia mea de furtun si mi-a promis ca in situatia in care este graba, va veni cu comanda fetita ei Madalina sa mi-o aduca.

Emadi Top SRL Am ramas foarte placut surprins si chiar am glumit cu Elena pe seama prezentei lor la lucru mai ales in weekend, basca zile de sarbatoare, in cea de-a doua zi de Rusalii.

Nu numai ca astazi au venit EMADI-ile Elena si Madalina impreuna sa-mi aduca nepretuitul furtun dar mi-au adus si un cadou. Trei cadouri de fapt…

Adevaratul dar a fost insa intalnirea cu cele doua fete, surori as fi zis ca sint daca nu stiam mai bine ca sint mama si fiica, doua fiinte deloc fantastice care lucreaza din greu cu drag pentru ele, pentru noi chiar si asa in zi de sarbatoare.

Sa mai aud eu vreun prost zicand ca romanii-s puturosi!

Inca o data: Multumesc EMADI, Elena si Madalina, pentru bucuria sarbatorii celei de a doua zi de Rusalii.

Eu si piticii va ramanem recunoscatori! 😉

Chilian pitici

 

Share this Post

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*