Site icon Florin Chilian

Romania Fire sale!

Un amic din Serviciile secrete Romanesti mi-a spus de curand ca singurul Presedinte al Romaniei asupra caruia nu a planat nicio secunda banuiala ca ar fi influentat sau ca ar apartine de fapt unui serviciu secret al unei tari straine a fost Nicolae Ceausescu.

Romania Fire sale!

Tot ce era necesar pentru distrugerea unei natiuni este acum pus in opera si planul executat fara a clipi.
Iohannis, atat de sugestiv numit Wuhannis, un Orb – Orban Lucovidul si restul de nimeni cu functii abil manevrati de la butoane de catre oamenii cu tabletele.
Singura tara de pe pamant unde un serviciu secret organizeaza”alegeri libere si democratice” este Romania.
Nu trebuie sa va spun eu ce suprafata de teren arabil a Romaniei nu mai apartine Romaniei, asa cum nu trebuie sa va spun eu cine are de fapt puterea administrativa in Transilvania.

Fire sale – Vânzare de foc – substantiv

O vânzare de mărfuri la prețuri reduse , mai ales că magazinul a fost deteriorat de incendiu. O vânzare a unei afaceri sau o parte a unei afaceri la un prețmic, deoarece are nevoie de bani sau este falimentată.

Romania va fi vanduta ca un gunoi, la pret de nimic. Ba inca vom fi nevoiti ca generatii de acum inainte sa achitam pretul acestui gunoi la care este redusa Romania de catre actualii papusari ai umbrelor din umbra.

Asa cum Palestina nu a fost furata ci cumparata, tot asa Romania nu este ocupata militar si distrusa ci vanduta bucata cu bucata.
Jewish National Fund, a fost înfiinţat în 1901 pentru a cumpăra pământ în Palestina pentru a ajuta la fondarea unei noi comunităţi de Evrei liberi angajaţi într-o industrie activă şi paşnică. Acest fond a fost instituţia cheie in formarea statului Israel.
Toate conditiile pentru disparitia Romaniei au fost indeplinite acum cu aceasta criza mondiala a noului – pentru noi – coronavirus.
Tot ce a fost necesar de pus in practica s-a pus.
Apa, gazul, pamantul, energia, hidrocarburile, padurile, zacamintele naturale de feroase si neferoase nu mai apartin Statului Roman.
Un presedinte care actioneaza la ordinele unui industrias al lemnului, un prim ministru ratacit pe fundul unei sticle de tarie ieftina, un ministru al finantelor ce decreteaza ca educatia si sanatatea nu au cum sa fie prioritati si noi.
Noi restul, noi Poporul Roman atat de stralucitor in absenta noastra desavarsita.
Nu arestul la domiciliu a fost in perioada asta cel mai greu de suportat cat constiinta lucrurilor ce tin de evidenta si care urmeaza sa se petreaca.
Lipsa unui viitor. Asta este cel mai greu de indurat.
Romania zidita intre patru pereti, un presedinte milog, total aservit germaniei, austriei, angliei, italiei, spaniei unde a trimis romani la muncile campului. Oare acesta nu merita a fi condamnat macar pentru a a „zadarnicit combatere bolilor” asa cum scrie in dementele ordonante militare?!
A pus pe drumuri zeci de mii de suflete in vreme ce noi eram panditi de politie si armata, arestati la domiciliu cu amenzi aberante de incasat daca nu respectam „Ordonanta”. Asta nu trebuie condamnat?!
Toata Romania a fost arestata la domiciliu.
Romanii au ascultat si s-au izolat incercand astfel sa jute Romania sa treaca peste acesta „pandemie”. Copii vor avea mari probleme psihice in urma acestei izolari, oamenii maturi de asemenea si atunci: A meritat?!
Raspunsul este unul singur: Nu. nu a meritat.
Statul Roman si-a inselat cetatenii si nu si-a facut datoria decat la supra amendarea unei populatii si asa mult sub limita saraciei.
Ambiguitatea acestor ordonante a facut ca dictatura bunului placv si a arbitrariului sa domine interventiile politiei.
Nimic, nici macar unul dintre eforturile facute de romani nu va conta pentru ca au fost zadarnicite chiar de catre statul Roman aceste eforturi.
Focarele de infectie sint fara exceptie in locurile unde Statul Roman trebuia sa aibe grija sa nu existe.
Spitalele – acolo unde DSP ul nu a fost pregatit in ciuda avertizarilor serviciilor secrete.
Granitele nu au fost securizare.
Zeci de mii de oameni pusi pe drumuri si trimisi la munca ca scalvi in strainatate.
Economia a fost anulata de niste directive ale unuia care avea interes ca Romania sa nu mai existe dupa acesta pandemie inventata.
Acest catu care se imprumuta aberant si nu ajuta cu nimic refacerea sau repornirea econimiei romanesti, atata cata mai este.
Acest catu – ministru al finantelor – care a topit deja 20% din Bugetul Romaniei fara sa faca nimic.
Daca voi aveti credinta ca PSD nu este la guvernare acum, trebuie sa va spun ca va inselati amarnic si ca sunteti mai artisti decat mine!
Clasa politica de acum ne va indatora atat de mult incat nu vom mai putea plati vreodata altfel decat renuntand la Romania.
Va amintiti ce a patit Grecia in urma acumularii de datorii catre UE, catre Germania si careia Germania i-a propus stingerea acestor datorii cada le cedau insule grecesti?
Nu, oamenii aceia cu tabletele lor nu au fost singurii care au dus la falsificarea adevarului si la intoarcerea cu susul in jos a legilor statisticii odata cu castigarea alegerilor prezidentiale de catre iohannis in fata unui Ponta care avea cu circa 60% mai multe sanse.
Noi, noi am fost aceia care am legitimat calculul tabletelor.
Nu a fost nevoie de „majoritati” ci de doar de cativa, putini. De foarte putini dintre noi au avut nevoie arhitectii distrugerii pentru a se legitima siastfel pentru a apasa butonul care ne va rade de pe suprafata pamantului.
Au avut nevoie de aceia care cred ca Romania de acum 40 de ani este aceiasi Romanie de acum. Le-au fost necesari si utili cei care cred ca Rusia de acum *0 de ani sau China de acum 100 de ani au ramas cele de acum.
Cei care cred ca america de acum 200 de ani este cea de acum si care america aduce cu sine lumina civilizatiei.
Eu le spun  acestor conationali „Oameni blocati in proiect”, oameni care sufera dincolo de fiinta de Sindromul Stockholm.
Nu poti condamna un om pentru ca este bolva sau limitat, ori ca nu are viziune. De aceea nici eu nu ma pot supara pe ei. Pacat ca nu vom mai avea vreme si timp sa ne revedem cu bine.
Tot ce le pot reprosa acestor oamenieste incapatinarea cu care urmaresc anularea destinelor propriilor copii.
Am amintit de greci si de lupta lor cu guvernantii care a durat multa vreme pentru ca noi nu sintem asa si noi nu vom parasi confosrtul puscariilor domiciliare nici macar atunci cand se va fi ridicat starea de urgenta.
De la romani, aceiasi romani care au permis ca tragedia de la Colectiv sa se petreaca si care au permis ca vinovatii ce in acele clipe documentau pe film tragedia sa ramana nepedepsiti, eu unul nu am nicio asteptare.
Ce face iohannis cu ajutorul celor nevazuti din spatele tabletelor, si cu nefiintele guvernului lui este sa bage Romania atat de adanc in criza, indatorand-o peste masura, incat numai vanzarea unor bucati din Romania laolalta cu sufletele scavilor ce o vom locui-o, va reusi sa acopere.
Asteptati toamna si anul viitor.
M-am intrebay mult timp de ce trebuie sa dispara Romania vazand cate rele se abat peste noi de atata amar de vreme si de ce, totusi, nu dispare?!
Cred ca vremea acesei intrebari a trecut.
Exit mobile version