Site icon Florin Chilian

Prostia nu este ilegala inca. Notorietatea nu tine de foame ;)

Sarbatoare Paste 2020

Sarbatoare Paste 2020

Fireste ca multi dintre voi nu intelegeti rostul postarilor mele. Nu trebuie sa intelegeti toti.
Tot ce ma bucura este ca din cand in cand reusesc sa misc putin, foarte putin lucrurile din realitatea asta dementa in favoarea noastra, chiar si a voastra a celor care nu inteleg si ma cearta.
Nu am o problema cu asta. Cred ca mai ales acum cand muzica nu poate ajuta prea mult, rolul unui om ceva mai cunoscut este acela de a-si pune notorietatea in folosul si in slujba celor multi, cei multi din care face si el parte fie ca vrea ori ca nu vrea.
Notorietatea nu tine de foame.
Nu discut aici si acum despre cei care reactioneaza potrivit ordinelor de pe conturi false desi chiar si pe acestia incerc sa ii apar. Nici prostia nu ma deranjeaza. Prostia nu este ilegala inca, doar toxica si nu se moare imediat de la prostie.

Kovacs Valer
Preşedinte SNPR Decus Timiş

Asadar: Am primit un mesaj cu apelul unui politist din Timisoara, un sef de sindicat din politie ii scrisese o scrisoare deschisa premierului betiv lucovid oarba dupa el. Normal ca acea scrisoare deschisa nu a ajuns la destinatar desi exista un birou de presa obligat prin sarcinile de serviciu sa-l informeze pe premier. O riguroasa revista a presei o face biroul de presa oricarui demnitar sau sef de institutie din Romania mai ales lui #Orban de la #PNL.
Am preluat scrisoarea domnului Valer #Kovascs, liderul Sindicatului Polițiștilor #DECUS din #Timisoara pe 14 aprilie si am distribuit-o pe toate mediile pe care le am eu la dispozitie.
I-am trimis-o si domnului Victor #Ciutacu.
Stirea a fost preluata de televiziunea #RomaniaTv iar seara Ciutacu l-a avut in direct pe liderul sindical satul de abuzurile pe care era obligat sa le faca dansul si colegii dumnealui politisti la indemnul sefilor lor din #PolitiaRomana.

Kovacs Valer
Preşedinte SNPR Decus Timiş

Astazi, la doua zile de la implicarea mea premierul betiv lucovid oarba dupa el a luat in sfarsit la cunostiinta de scrisoarea care ii fusese adresata si l-a SUNAT personal pe polițiștul care i-a scris că ȘEFII din poliție obligă agenții să amendeze cetățenii.
Nu stiu daca chiar va urma o schimbare in atitudinea agentilor de politie care fac abuz institutionalizat dar macar stiu ca am incercat sa fac ceva, chiar daca acel ceva nu este pe placul multora dintre voi.
Acum, intre noi fie vorba, nici un om normal, zdravan si sanatos la cap nu ar trebui sa le confere celor de la putere nici macar o clipa de liniste.
Din secunda in care au castigat cu tablete sau cu tablete puterea in urma unor „alegeri” democratice, puterea devine si trebuie sa fie inamicul public numarul unu al fiecarui cetetean responsabil si cu mintea la el.
Rolul unui cetatean in democratie este sa faca totul pentru a se asigura ca administratia, politicienii lucreaza numai si numai in favoarea si beneficiul lui al cetateanului si nu altminteri!
 
Nici un cetatean NU trebuie sa se faca pres in fata clasei politice asa cum se intampla in Romania, indiferent care si de ce parte a esicherului politic se posteaza acei politicieni ce compun efemera clasa politica.
Acum ati inteles de ce fac uneori ce fac?!..

Vela demisia

Exit mobile version