Site icon Florin Chilian

Pentru Favian Daniel Tudor

Florin Chilian Viva

Florin Chilian Viva

Pentru Favian Daniel Tudor.
COMUNICATDE PRESĂ

Concert caritabil deCrăciun – Mircea Vintilă si Florin Chilian invitati speciali

În data de 11 decembrie, Adarta Cartae, organizează laOld Mike Pub din București concertul caritabil de Crăciun. Mircea Vintilăsi Florin Chiliansusțin, pro bono, concertul caritabil, pentru Favian Daniel Tudor.

Băiețelul, care s-a născut în Bumbeşti Jiu, județulGorj, are 5 ani și în anul 2018 a suferit un accident cumplit la un loc dejoacă: a căzut într-o țeavă care i-a perforat ochiul stâng. Copilul a trecutdeja prin trei intervenții chirurgicale, una în România și două în Turcia, daracestea nu au avut rezultate bune. Acum, singura lui șansă de a-și recuperavederea este să fie operat la o clinică din Georgia, SUA. Pentru procedura dereconstrucție a ochiului, sunt necesari 50 000 de euro, din care familia areușit să strângă până acum cam jumătate.

După ce Moș Nicolae va fi lăsat deja cadouri încizmulițele copiilor cuminți, Favian încă se va afla în așteptarea celui maidorit cadou: lumina ochiului stâng. Dar de Crăciun, cu ajutorul unor oameni cusuflet mare, ar putea avea șansa la operația pe care familia lui, singură, nuși-o poate permite.

Lafinalul concertului, se va organiza o licitație în cadrul căreia vor fi puse învânzare obiecte donate de artiști. Întreaga sumă va merge către operația luiVlăduț. Intrarea la eveniment este liberă.

Inițiativa organizării concertului caritabil dedicatlui Favian aparține Adarta Cartae iar companiile DVR Pharm si AdSymphony s-aualaturat cauzei.

Vă așteptăm alături denoi, să readucem lumina în ochii lui Favian!

Donațiise pot face și în conturile bancare deschise pe numele Tudor Vasile Cosmin:

· în EUR: RO71BTRLEURCRT0466831901

· înRON: RO24BTRLRONCRT0466831901

Exit mobile version