Site icon Florin Chilian

Cand venalul #iohannis cere demisia unui ministrul al României se nasc tragedii

Cand venalul #iohannis cere demisia unui ministrul al României se nasc tragedii

A FOST NEVOIE SA MOARA OAMENI – https://goo.gl/kEWYpr
Daca acest venal #iohannis mai cere o singura data demisia unui ministrul al României , eu unul imi anulez absolut toate concertele programate in cluburi sau oricare alt spatiu inchis.
Toate cconcertele care nu se vor desfasura in spatii deschise parcuri, terase, gradini etc, le voi anula pe termen nelimitat, sau pana cand acest scheiße venal Presedinte al Romaniei va disparea din viata publica.

Lumea justitiei – A FOST NEVOIE SA MOARA OAMENI
„Esential in experimentele INEC (care au reprodus la o scala mai mica sala unde a avut loc tragedia de la Colectiv) este: “Ca viteza de propagare evenimentul se incadreaza in categoria deflagratiilor”.

Credeti ca un burete fonoabsorbant poate arde fulgerator, in cateva secunde pe zeci de metri patrati ca suprafata? Expertii INEC care au folosit aceleasi materiale au constatat ca in testul lor “viteza de propagare a focului in Clubul Colectiv a fost de 5 ori mai mare decat in cazul simularilor efectuate”.
Concluzia naucitoare din expertiza INEC: “Este posibil sa fi existat si o alta substanta (substante) care a contribuit la extinderea rapida a focului… care a avut rolul de accelerator al procesului de ardere (propagare a incendiului)”

 

Exit mobile version