Raed Arafat – Comisionarul mortii?

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Surse din interiorul SMURD au declarat, sub protectia anonimatului, ca adevaratul motiv pentru care Raed Arafat trebuia sa semneze autorizand astfel transportul ranitilor din clubul Colectiv la spitalele din strainatate, il reprezinta comisionul incasat de acesta pentru fiecare ranit.

De mentionat este ca Guvernul Romaniei si-a asumat imediat costurile transportului si al tratamentului ranitilor din strainatate, iar sumele nu sunt deloc de neglijat.

Toti ranitii in tragedia din clubul Colectiv au ajuns la spitale private din strainate si nu in spitale ale sistemelor publice de sanatea din tarile respective.

In aceste spitale sau clinici private, costurile tratamentelor sint enorme iar cutuma operarii acestora spune ca cel care aduce o “sursa de venit’ in spitatul sau clinica respectiva este recompensat cu un comision din totalul costurilor pe care le implica tratamentul.

Singurele autorități implicate în mutarea ranitilor cu arsuri grave in strainatate au fost spitalul unde erau internati ranitii și ”Situațiile de Urgență” coordonate de Arafat.

Nu stiu daca este adevarat sau nu insa o ancheta trebuie facuta pentru ca in situatia in care aceasta informative se confirma este cumplit si inadmisibil.

Este crima pur si simplu. Crima pentru bani, pentru comision.

imagesI3DP89K2

Poate ca asa o sa aflam si noi si familia lui Alexandru Hogea, cine si de ce l-a scos pe acesta de pe lista de transfer a Spitalului Universitar ”Municipal” din București catre Bruxelles in seara zilei de 5 noiembrie 2015 si de ce Arafat trebuia sa autorizeze in ultima instanta plecarea sau nu a unui ranit la tratament in strainatate si mai ales de ce nu se putea face asta fara semnatura lui.

Cine, cum si de ca a hotarat soarta acestui copil Alexandru Hogea salvat din infernul de la Colectiv dar ucis de un interes meschin si criminal?!

Cine a hotarat ca Alex sa moara si pentru ce?!

Pe larg cazului Alexandru Hogea – o ancheta Tolo.ro

Tolo.ro

Raed Arafat, 6 noiembrie, adresă către Spitalul Universitar de Urgență București:  ”Stimate domnule Manager, în urma vizitei echipei medicale din Belgia, vă înștiințăm că următorul pacient – HOGEA GEORGE ALEXANDRU va fi transferat la clinici medicale din Belgia în data de 07.11.2015 în vederea continuării tratamentului”.

Alexandru-Hogea-5Pe 7 noiembrie, rudele lui Alexandru Hogea se postează în fața cabinetului directorului Cîrstoiu. ”Nu vă poate primi”, spune cineva.

De la Raed Arafat vine o nouă adresă pe numele lui Alexandru Hogea.

Atît de pe grabă e făcută că începe la fel, ca și cum ar pleca în Belgia:   ”Stimate domnule Manager, în urma vizitei echipei medicale din Belgia vă înștiințăm că următorul pacient – HOGEA GEORGE ALEXANDRU va fi transferat la AKH Viena, Austria în data de 07.11.2015 în vederea continuării tratamentului”.

Alexandru Hogea 6

***

”Cine a plecat, din Spitalul Militar, în ultimul moment în locul lui Alexandru Hogea la Bruxelles? Cine a luat decizia? De ce n-au fost anunțați părinții?”[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Share

Leave a Reply

google-site-verification: googleef27190359465e71.html