Ce ti-e si cu muzica asta… Norocul meu cu Base!

Ce ti-e si cu muzica asta… Norocul meu cu Base! :)))
Zece a fost refuzata cu inversunare 2 ani de catre toti oamenii de radio din Romania cu “argumente” gen: *Ce p.la mea ba, te crezi Bach?!
Dar ce crezi ca tot secolul XVI este?! Ce cacat e piesa asta numai cu pian si voce? Suntem in alt secol deja!…”etc
In afara unor oameni apropiati pe care ii numar pe degete, oameni care au spus de la primele note ca piesa Zece o sa rupa tot, nici macar muzicienii cu care am lucrat nu au crezut in ea. Toti auzeau tobe, cinele, viori, bass… Ultimul meu argument al meu au fost banii. Cine te plateste ma?!
Tu zice hotul pocait.

Atunci o faci asa cum zic eu sa o faci si punct.

Bucureşti-20120405-00011

 

Abia dupa ce i-a trimis-o lui Bogdan Pavlica la radio si-a schimbat parerea imbecilul praduitor, ca asa fac unii “muzicieni” din Romania care’s cu Dumnezeu in gura – pocaiti fiind – in sculare si-n culcare. Domnul Raymond Vancu il stiti ca a cantat la Proconsul, a facut el ce a facut si a “uitat” sa plateasca la fisc cate ceva si cum fiscul i-e pus sechestru pe casa urmand sa i-o confiste pentru neplata TVA-ului de pe firma sub numele careia functiona studioul, am fost singurul care i-a dat bani pentru achitarea datoriei, sa nu ramana pe drumuri cu sotia si doi parinti batrani.

 

A mai facut pocaitul la el la biserica o serbare de Craciun pentru a onora pe Domnul si spiritul Craciunului si tot eu l-am ajutat cu bani ca deh… nu avea omul…

A fugit in Canada si praful s-a ales odata ajuns acolo de casnicia lui iar cand l-am intrebat de datorie mi-a spus ca banii aia care I-au salvat familia i se cuvin… pai si Dumnezeu…il intreb eu?!…

La pocaiti si Dumnezeu are pretul lui am inteles eu.

11930894_10205136139656994_8603264264844166423_o - Copy

A dormit pe sub scari de bloc prin Canada o vreme si acum, odata intors in tara propavaduieste iar “Cuvantul Domnului” pe la adunarile pocaitilor.

Nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i pute domnului Raymond Vancu doar ca il gasesc eu desi prieteni de-ai lui intre care si Marcel Pavel, Bodo m-au rugat sa-l inteleg ca a avut parte numai de nenorociri in Canada si sa-l iert.

Eu cantam operat la mana stanga atunci, cam 18 interventii am avut la degetul mediu si coboram de pe scena plin de sange iar ala imi spune ca i se cuvenea durerea aia atroce…

Ma ocup eu de el, nici o grija!

Altfel singura regula in showbizul romanesc este ca nu exista nici o regula.

Norocul meu cu Basescu, care Basescu a mai stat si p-acasa de a avut-o pe Ioana dar mai ales sansa mea a fost Giovanni Francesco de la MTV pe atunci care a castigat un pariu, salariul lui pe doua luni pus la bataie, cu seful lui de atunci, Anghel parca.

Asa a ajuns Zece sa schimbe obiceiurile de nunta din Romania dupa doi ani si sa fie cantat de 100.000 de oameni la Forza Zu in Bucuresti, zece ani mai tarziu, la 12 ani de cand fusese lansata pe albumul Zece Porunci – Raport Despre Starea Națiunii 1989-2004. Primul Pas lansat de Paste in 2004.

Si acum ma intreaba oamenii cum am facut.
Pe cuvant, adevarul este ca nu am facut nimic desi am facut tot ce a tinut de mine sa-l fac public, atat eu cat si Catalin Muraru de la Roton, ba chiar d.nul Ilie Nastase a incercat la un moment dat sa intervina la radio pentru el – asa cum mi-a spus un prieten care daca a mintit atunci, atunci mint si eu acum. Raspunsul omului de radio a fost: Bine, il dau dar imi dau demisia si plec de la radioul tau.
Normal ca nu s-a dat la radio:)))

Cop3Mic

Rabdare si tutun, nici un alt fel de argument nu a tinut in fata nimanui.

Toti cei care ma intreaba ce si cum trebuie sa stie si sa accepte ca muzica lor, odata facuta nu mai este a ta decat ca o fireasca datorie pe care o ai fata de ea si anume aceea de a o face cunoscuta.

Da ca se plang ca in vacarmul din jur plin cu muzici de 2 bani, nu reusesc sa se faca auziti, atunci este si vina lor pentru ca nu au gasit calea, modalitatea de comunicare.

Rabdare, tutun si putin noroc. O poveste de dragoste in cazul meu a fost sansa mea.

Nu am nici un alt merit.

Share

google-site-verification: googleef27190359465e71.html